Nogomet

Müller: "Finale Lige prvaka mi nije u glavi, sada razmišljam samo o Euru"

Branimir Korać • subota, 09.06.2012.
Müller: "Finale Lige prvaka mi nije u glavi, sada razmišljam samo o Euru"
Foto: Kristijan Komarica

Polivalentni ofenzivac minhenskog Bayerna Thomas Müller ostavio je iza sebe finalni poraz protiv Chelseaja u Ligi prvaka i sada razmišlja samo o Europskom prvenstvu...

Thomas Müller je jedan od onih članova njemačke reprezentacije koji je preživio veliko razočaranje u finalu Lige prvaka u kojem je Chelsea u Münchenu bio bolji od Bayerna. Müller tvrdi kako to više ne nosi u glavi, kako je sada usredotočen samo na uspjeh na Euru te da to neće ostaviti traga na njegovoj igri u Poljskoj i Ukrajini.

"Sezona u Bayernu je sada iza mene, činilo se kako će to biti sjajna sezona, no na kraju smo poraženi u dva velika finala. Načini na koje smo izgubili vas nikako ne mogu ostaviti ravnodušnima. Govoreći za sebe, to mi neće predstavljati dodatni uteg, u nogometu se sve odvija vrlo brzo i sada sam fokusiran na Europsko prvenstvo. Kada sam u reprezentaciji, onda razmišljam samo o reprezentaciji, možda se kroz neko vrijeme probudi razočaranje i pomislim na taj poraz od Engleza, no sada to nije slučaj i sretan sam što sam u reprezentativnom taboru."

Müller se nada kako će u razmišljanjima izbornika Joachima Löwa imati veliku ulogu te da će biti jedan od onih na koje računa od prve minute već u današnjem srazu protiv Portugala.

"Tko od nas ne bi volio da mu bude pročitano ime od prve minute? Naravno, svi smo došli kako bi igrali, pa tako i ja, posebno bih volio da mogu ponoviti ulogu kakvu sam imao na Svjetskom prvenstvu.".

Što se tiče ostanka u Bayernu, Müller je ostavio sve opcije otvorenima.

"Svi znaju da je Bayern moj klub i uvijek će biti moj klub. Trenutno ne razmišljam o odlasku, međutim ne mogu reći kako nisam otvoren za ponude ostalih klubova."

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 16:14
    svaka nova utakmica i novo takmičenje novi je izazov
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 16:13
    to je visoki profesionalizam-nema se vremena osvrtati za prošlom sezonom
    Obrisan korisnik