Nogomet

Löw: "Moguće je da bude jedna ili dvije promjene. Ne otpisujem tu mogućnost"

Ante Zovko • ponedjeljak, 11.06.2012.
Löw: "Moguće je da bude jedna ili dvije promjene. Ne otpisujem tu mogućnost"
Foto: EPA

Nakon što su mu se promjene isplatile u prvoj utakmici protiv Portugala, njemački izbornik najavio je da bi mogao iznenaditi i Nizozemsku.

Joachim Löw umjesto iskusnijih braniča Pera Mertesackera i napadača Miroslava Klosea odlučio se za mlađe opcije, Matsa Hummelsa i Marija Gomeza. Gol Bayernovog napadača donio je Elfu pobjedu protiv Portugala.

Prije toga njemački je sljedeći protivnik, Nizozemska, poražen od Danske 1:0 i prijeti mu ispadanje u drugom kolu u kojem Njemačka može osigurati četvrtfinale. S obzirom na Hummelsovu dobru partiju, Löw je upitan namjerava li išta mijenjati uoči susreta u srijedu.

"Giovanni Trapattoni rekao je jednom da treneri nisu idioti. Trener vidi stvari, u stalnom je kontaktu s igračima. Trener je vrlo blizu, a postoje problemi koji mu pomažu da donese odluku. Analiziramo, procjenjujemo. Zatim ima situacija u kojima odlučujem instinktivno, gdje idem po osjećaju, a za mene je to osobno najvažnije", rekao je.

"Ja nisam pozvan da kažem da se pobjednička momčad nikad ne mijenja. Moguće je da bude jedna ili dvije promjene. Ne otpisujem tu mogućnost. Možda se na posljednjem treningu dogodi nešto što će me uvjeriti da donesem odluku."

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!