Nogomet

Badstuber: "Reus je dobio svoju priliku i dokazao se"

Josip Piršljin • subota, 23.06.2012.
Badstuber: "Reus je dobio svoju priliku i dokazao se"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Njemačka je potvrdila ulogu favorita protiv Grčke u četvrtfinalu Eura i više nego uvjerljivom predstavom, a izbornik Löw je uspio isprobati neke igrače koji nisu u prvom planu. Među njima je bio i Marco Reus koji je postigao pogodak i pobrao pohvale suigrača.

Nakon što u prve tri utakmice Njemačke u grupnoj fazi nije dobio niti minute, perspektivni napadač Marco Reus izrazio je svoje nezadovoljstvo što mu Joachim Löw ne daje priliku. Slučajno ili ne, nakon tih izjava njemački izbornik ga je uvrstio u početni sastav protiv Grčke, a 23-godišnjak mu se odužio pogotkom.

On je fantastičan nogometaš. Dobio je svoju priliku protiv Grčke i dokazao se. Sjajan je momak i sretan sam što se nagradio pogotkom", rekao je za Reusa njegov suigrač u reprezentaciji Holger Badstuber.

Reus je prošle sezone igrao vrlo dobro u dresu Borussije iz Mönchengladbacha i time si osigurao transfer u redove prvaka Bundeslige Borussije iz Dortmunda. Odštetni iznos se kretao oko 17 milijuna eura.

"Njemačka može vrlo lako mijenjati svoj pristup prilagođavajući se protivniku. Pogledajte samo Reusa, ušao je prvi put i odigrao izvanredno", niti Miroslav Klose nije štedio s pohvalama na račun nove zvijezde Mannschafta.

Klose se i sam upisao u strijelce protiv Grka, a osjetio je zadovoljstvo što mu je izbornik dao priliku od samog starta: "Bilo je lijepo početi utakmicu. Bio sam sretan i trudio sam se dobro odigrati kako bih pomogao momčadi što je više moguće", ističe napadač Lazija.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 17:49
    Samo do Podolski ne igra,jer je nikakav igrač,daj bože da griješim,ali bojim se da ga i u Arsenalu čeka isto kao i u Bayernu.Schurrle je puno,puno bolji od njega u svakom pogledu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 13:38
    @LooL ako veliki klubovi dopuste da se progura financijski fair play
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 13:18
    Jedva čekam financijski fair play u Europi, past će neki "veliki klubovi" a doći će do izražaja klubovi koji posluju u plusu, koji rade na svome pomladku, a to je dobra prilika za Njemačke klubove.
    Obrisan korisnik