Ostali sportovi

Vlašić: "Ne mogu još reći definitivno 'ne' Olimpijskim igrama"

Mišo Gulić • utorak, 10.07.2012.
Vlašić: "Ne mogu još reći definitivno 'ne' Olimpijskim igrama"
Foto: Kristijan Komarica

Situacija s gležnjom Blanke Vlašić, a samim time i njenim odlaskom u London na Olimpijske igre još uvijek ne nudi definitivan odgovor o tome hoće li jedna od najboljih svjetskih sportašica zauzeti svoje mjesto na zaletištu. Ipak, Blanka se ne predaje...

Problem s gležnjem Blanke Vlašić ide na bolje, potvrdila je to i hrvatska heroina za Media servis, a za iznenađujuće dug oporavak kriva je infekcija zbog koje je izgubila kompletno pripremno razdoblje.

Iako još uvijek osjeća blage bolove, zbog čega ne može punim intenzitetom pristupiti treninzima, Blanka još uvijek nije donijela definitivnu odluku o odlasku u London: "Za sada stvari idu na bolje, stanje s gležnjem je bolje, a da nije bilo infekcije, ne samo da London ne bi bio upitan, nego bih sigurno mogla odraditi nekoliko mitinga prije. Zbog svega toga jednostavno ne mogu još reći definitivno ne Olimpijskim igrama."

Hrvatska visašica nije spremna riskirati veće probleme zbog nastupa na Igrama, ali svjesna je koliku težinu ima nastup u Londonu: "Zaista niti ja ne kada moram reći svoju odluku, ali bit ćete o tome obaviješteni."

"Koliko god mi je želja ići na Olimpijske igre, toliko mi je isto tako želja da budem zdrava još narednih deset godina i da skačem uspješno, tako da sigurno neću u žurbi riskirati svoje zdravlje", dodala je.

Ukoliko se odluči na nastup, prve obveze očekuju je 13. dana natjecanja, devetog kolovoza u 10,30 sati, kada su zakazane kvalifikacije ženskog skoka u vis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 18:39
    Ne mora uvjek medalja može ona i kao dio tima jer zaslužila je da sudjeluje na takvom spektaklu a za vrhunske rezultate i medalje već će se ona pobrinuti.Ima još brojna velika natjecanja pred njom,a kad je zdrava malo joj ko može stati na put
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.07.2012. u 20:27
    Makar Blanka tamo bila samo fizički to je za ovu godinu njen uspjeh.
    Obrisan korisnik
  • interreg10.07.2012. u 19:34
    Tron1x kloni se jalova posla, Sportnet daj to izbrisi, tip nije platio za reklamu ;-)
    interreg