Košarka

Uniks ne pušta Domercanta u Galatasaray

Branimir Korać • petak, 13.07.2012.
Uniks ne pušta Domercanta u Galatasaray
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Uniks iz Kazana opovrgnuo je mogućnost prelaska Henryja Domercanta u redove Galatasaraya. Iako su turski mediji već objavili kako je Domercant sve dogovorio s istanbulskim klubom, iz Uniksa je stigla odbijenica...

Ukoliko je i postojao, dogovor između Henryja Domercanta i Galatasaraya čini se neće biti važeći. Amerikanac s putovnicom BiH prema pisanju turskih medija dogovorio je suradnju s istanbulskim klubom za kojeg bi trebao potpisati jednogodišnji ugovor.

Međutim, taj dogovor neće značiti previše jer u njegovom aktualnom klubu Uniksu smatraju kako je Domercant njihov igrač i namjeravaju ga zadržati i sljedeće sezone.

"Henry Domercant je igrač Uniksa iz Kazana i s nama ima važeći ugovor. Okolnosti pod kojima igrač može raskinuti ugovor s klubom nisu ispunjene i Domercant ostaje igrač Uniksa", stoji u priopćenju ruskog kluba.

Inače, prošle sezone Domercant je bio među najboljim igračima Uniksa bilježeći u prosjeku 15.5 poena u Euroligi dok je u ruskom prvenstvu imao 11.7 poena i 2.8 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!