Ostali sportovi

Martić i Karlović ipak putuju na Olimpijske igre

Branimir Korać • srijeda, 25.07.2012.
Martić i Karlović ipak putuju na Olimpijske igre

Unatoč problemima s ozljedama, Ivo Karlović i Petra Martić ipak će otputovati u London gdje će pokušati nastupiti na Olimpijskim igrama. Posljednji pregledi dali su nadu da bi mogli biti spremni za nastup...

Hrvatski tenis na Olimpijskim igrama u Londonu možda će ipak biti u punom sastavu. Ivo Karlović i Petra Martić unatoč ozljedama putuju u London gdje će pokušati odraditi svoje zadaće na terenu.

Oboje su imali problema s ozljedom desne noge, međutim posljednji pregledi su pokazali kako postoji mogućnost brzog oporavka i kako bi ipak mogli biti spremni za nastup.

Inače, Karlović i Martić su odlični igrači parova i nadaju se nastupu u mješovitom paru. S obzirom na manju konkurenciju i s tri pobjede bi već mogli do odličja stoga je želja kod oboje za nastupom neupitna.

S obzirom na neizvjesnost oko Petre Martić i Ive Karlovića po pitanju nastupa na Olimpijskim igrama, trebat će pričekati razvoj njihovog zdravstvenog stanja kroz narednih nekoliko dana i tek onda će biti definitivno hoće li moći na wimbledonske terene ili će definitivno otkazati nastup. Ono što je sigurno - u London putuju oboje.

Osim njih, tamo su još i Marin Čilić i Ivan Dodig čiji je nastup neupitan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.07.2012. u 21:20
    ako su ozljeđeni bilo bi bolje da ne idu.
    Obrisan korisnik
  • Doktor baluna25.07.2012. u 16:46
    Ja se nakon onog zločestog komentara ne bi ima obraza pojavit na forumu. Svašta forum trpi, pogotovo iza nicka, meštre. I ne nije se ona predomislila zbog komentara i nije se uopće predomislila niti predomišljala. A svim našim sportašima koji idu na OI samo... [više na forumu]
    Doktor baluna
  • hanson25.07.2012. u 14:31
    mislim da bi i trebali nastupiti samo u mješovitom paru, jer realno jedino tamo imaju šanse za medalju. A to su olimpijske igre i sasvim je svejedno da li ispadneš u prvom kolu ili si četvrti, broje se samo medalje.
    hanson
  • cmrek25.07.2012. u 13:32
    Ako bi oni igrali mješovite parove vjerujem da bi lako mogli osvojiti medalju :D
    cmrek
  • Gips25.07.2012. u 13:07
    Goordan, zašto bi te ovaj komentar koštao minusa, uostalom  evo ti jedan veliki+ od mene! Bitno je samo da se oni što bolje oporave! Već je velika stvar što putuju u London i što će biti dio ove najbrojnije hrvatske olimpijske delegacije ikad!
    Gips