Ostali sportovi

Predsjednik RH Ivo Josipović posjetio hrvatske olimpijce

Branimir Korać • petak, 27.07.2012.
Predsjednik RH Ivo Josipović posjetio hrvatske olimpijce
Foto: FaH

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović nalazi se u Londonu gdje će prisustvovati otvorenju Olimpijskih igara. Boravak u Londonu iskoristio je za posjet hrvatskoj olimpijskoj delegaciji u Olimpijskom selu...

Otvorenje Olimpijskih igara privuklo je veliki broj visokih političkih dužnosnika diljem svijeta, a među njima se nalazi i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović. Josipović je doputovao u London gdje će prisustvovati otvorenju Igara, otvorit će "Hrvatsku kuću", a u četvrtak se sastao i s hrvatskim olimpijcima u Olimpijskom selu.

Predsjednik RH posjetio je olimpijce i hrvatsku delegaciju kako bi ih ohrabrio pred sam početak Igara na kojima se od dobrog dijela hrvatskih sudionika očekuju odlični plasmani pa i medalje.

"Ovdje ste s velikim ciljevima, ali nije važno samo uzeti medalju već i sudjelovati. Sport je važna društvena djelatnost i mladi u domovini i diljem svijeta u vama vide uzore", poručio je hrvatskim olimpijcima Josipović.

Predsjednika RH su u Olimpijskom selu dočekali predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop te šef Misije Damir Šegota.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!