Ostali sportovi

Pejčić: "Rezultat nije po željama, ali nisam nezadovoljna"

Ante Dubravac • subota, 28.07.2012.
Pejčić: "Rezultat nije po željama, ali nisam nezadovoljna"
Foto: FaH

Hrvatska streljačica Snježana Pejčić nije se uspjela plasirati u finale u disciplini zračna puška deset metara te tako nije ponovila veliki uspjeh od prije četiri godine.

Kao i prije četiri godine u Pekingu i Olimpijske igre u Londonu otvorila je Snježana Pejčić. Međutim ovoga puta veliko slavlje je izostalo. Pejčić se nije uspjela plasirati u finale te je na kraju zauzela 18. poziciju.

"Bez obzira na rezultat nisam nezadovoljna svojim nastupom. Naravno da rezultat nije po željama, ali dobro sam odradila svoj posao i napravila sam samo jednu veću pogrešku," izjavila je Pejčić za Hrvatsku radioteleviziju.

Za razliku od Pekinga kada je na borilištu bila gotovo sama ovoga puta Pejčić je imala puno veću medijsku pažnju: "Nisam navikla na medijsku pratnju, ali nije to razlog što se nisam plasirala u finale."

Za kraj se Snježana osvrnula i na ostale rezultate: "Nema nekih posebnih iznenađenja jer su to sve djevojke koje mogu pucati ovako dobro što su i dokazale," zaključila je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.07.2012. u 19:30
    ako sama snježana nije nezadovoljna nastupom, onda tko ima pravo biti... jbg, nešto se pita i protivnike... sve u svemu, čestitke snježana za dobar nastup
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.07.2012. u 17:48
    Samo naprijed-konkurencija je strašna.To nije nikakav neuspjeh.
    Obrisan korisnik