Ostali sportovi

Horvat: "Protiv Angole je izgledalo jako dobro"

Lovro Štrbinić • utorak, 31.07.2012.
Horvat: "Protiv Angole je izgledalo jako dobro"
Foto: Davor Sajko

Hrvatske rukometašice u drugom su kolu olimpijskog turnira slavile protiv Angole te s nešto boljom atmosferom dočekuju sljedeći ogled s favoriziranom Rusijom...

Nakon uvodnog poraza od Brazila koji je umanjio izglede za prolazak u četvrtfinale hrvatskih rukometašica, reprezentativke pod vodstvom Vladimir Canjuge slavile su protiv Angole.

"Izgledalo je jako dobro. Krenule smo borbeno od prve minute sa voljom i željom da pobijedimo što smo na kraju i napravile", riječi su Lidije Horvat o susretu koji su Hrvatice dobile 28:23.

Autorica tri pogotka u drugoj utakmici na turniru otkriva za Media Servis i što je bilo ključno za pobjedu: "Mislim da je malo više presudila obrana. Imali smo više tehničkih pogrešaka u napadu, ali je puno to mirnije izgledalo nego protiv Brazila. Ušle smo čvršće i hladnije glave u utakmicu."

U srijedu Hrvatice igraju protiv reprezentacije Rusije, jedne od onih koja cilja visoko na Olimpijskim igrama. "To je reprezentacija s rejtingom, ali nemamo se čega bojati. Treba ući 100% u igru, opustiti se i igrati najbolje. Nikoga se ne bojati i možemo ih dobiti", mišljenje je Horvat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.08.2012. u 10:46
    Baš i ne najbolje.nadam se da će dalje izgledati puno bolje.Bodovi izgubljeni protiv Brazila su teško nadoknadivi
    Obrisan korisnik