Ostali sportovi

Fraser: "Trener Raymond zna kako izaći kao pobjednik"

Josip Piršljin • četvrtak, 09.08.2012.
Fraser: "Trener Raymond zna kako izaći kao pobjednik"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka polako počinju razmišljati o novoj sezoni u kojoj ih ponovno očekuju uzbuđenja u EBEL-u, a njihov novi član Curtis Fraser upoznaje se s momčadi i nada se kako će se uklopiti u sastav trenera Raymonda.

U prošloj sezoni Medveščak je u austrijskoj ligi dogurao do polufinala, no ostao je utisak kako se moglo i više. U novom izdanju EBEL-a ambicije su ponovno visoke, a u skladu s njima iz talijanske Cortine doveden je napadač Curtis Fraser koji bi trebao postati jedan od ključnih igrača zagrebačke momčadi.

"Navijači su još jedan razlog više zbog kojih ću davati svoj maksimum, ali i uživati u utakmicama. U Italiji nema takvog navijanja na hokejskim utakmicama zato se posebno veselim igranju pred tako fantastičnim navijačima. Pogledao sam sve videoklipove o njima koje sam našao na internetu. Čak sam ih pokazao cijeloj obitelji i prijateljima i svi su oduševljeni atmosferom na Medveščakovim utakmicama."

"Ove sezone sam želio igrati u jačoj ligi i napredovati, a EBEL je puno bolji od Talijanske prve lige. U Medveščak sam došao jer znam dosta igrača i trenera Martyja Raymonda protiv kojeg sam igrao u Sjevernoj Americi. Nadam se da ću opravdati njegova očekivanja i da ću se uklopiti u momčad", kazao je Fraser u intervjuu za službenu internetsku stranicu Medvjeda.

"Raymond je odličan trener koji zna kako iz utakmice izaći kao pobjednik. Zbog toga mi je drago što sam ovdje. Iako smo odradili tek nekoliko zajedničkih treninga, mogu reći da imamo jako dobru momčad koja ima šanse dogurati daleko u doigravanju. Očekujem odličnu sezonu", optimističan je Kanađanin.

Fraser je istaknuo kako se nalazi u odličnoj formi, te da će biti od velike koristi Medveščaku: "U dobroj sam formi i osjećam da sam spreman za utakmice. Snažan sam napadač kojemu je rad na prvom mjestu, volim pomrsiti planove drugih momčadi, kreiram slobodan prostor za suigrače u svojoj liniji, šuter sam pa uvijek na gol idem snažno, a i u svakoj utakmici dajem 100 % od sebe."

Kanadskom je hokejašu poznat osjećaj osvajati trofeje, prošle sezone je s Cortinom došao do naslova pobjednika u Talijanskom kupu: "Osvojiti prvenstvo ili kup za svakog igrača je nešto posebno. Samo mi je žao što s Cortinom nismo osvojili i Talijansko prvenstvo, ispali smo u polufinalu", zaključuje nova akvizicija Medvjeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!