Nogomet

Klasnić: "Bih li volio igrati Ligu prvaka s Dinamom? Vidjet ćemo"

Mišo Gulić • utorak, 14.08.2012.
Klasnić: "Bih li volio igrati Ligu prvaka s Dinamom? Vidjet ćemo"
Foto: Ivan Lacković

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić sve se više spominje kao moguće pojačanje hrvatskog prvaka Dinama, a ni sam igrač nema ništa protiv...

Ivan Klasnić trenutno je bez angažmana i samostalno trenira u Hamburgu, važe ponude, ali za sada još uvijek nije donio odluku o novoj destinaciji u svojoj bogatoj nogometnoj karijeri.

Kuloari bruje o pregovorima s Dinamom, a Klasnić neizravno potvrđuje "simpatije", no i dalje odbija bilo što konkretno potvrditi: "Nikad nisam radio razliku između Dinama i Hajduka, oba kluba volim jednako. Bi li volio igrati Ligu prvaka s Dinamom? Ha, vidjet ćemo."

"Čuo sam da Dinamu treba 'Killer'", dodao je Klasnić uz smiješak te potom u izjavi za 24sata dodao: "Bude li sve u redu s bubregom, mislim da mogu još dvije, tri, možda i četiri godine igrati na vrhunskom nivou."

Prema njegovim riječima, ponuda je mnogo, ali žurbe za sada nema: "Imam dosta ponuda, još nisam odlučio. Zovu me iz mnogih zemalja, ali nigdje mi se ne žuri. Do kraja prijelaznog roka ima dosta vremena."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.08.2012. u 11:55
    čak i ja bi se snašao u hnl-u
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2012. u 06:04
    Da, ziher. Kraj toliko mladih i perspektivnih napadača koji čekaju priliku da se nametnu nam baš treba pretpotopni napadač sumnjivog zdravlja. Svaka njemu čast ali mislim da bi to bio katastrofalan potez s Dinamove strane.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2012. u 01:14
    navodno nebi isel ispod milje godisnje!
    Obrisan korisnik
  • vlacng14.08.2012. u 23:10
    Ne vjerujem da bi se snasao u hnl-u bas.
    vlacng
  • nido14.08.2012. u 22:51
    Kapitalac!!! hahahaha
    nido