Košarka

Makedonski reprezentativac raskinuo suradnju s Lokomotivom

Branimir Korać • subota, 18.08.2012.
Makedonski reprezentativac raskinuo suradnju s Lokomotivom
Foto: Nikola Movrić

Iskusni makedonski razigravač Vlado Ilievski ipak neće sljedeće sezone nositi dres Lokomotiv Kubana. Sporazumno je raskinuo ugovor s ruskim klubom zbog osobnih razloga...

32-godišnji makedonski reprezentativac Vlado Ilievski našao se na tržištu slobodnih igrača nakon što je raskinuo ugovor s Lokomotiv Kubanom. Na kraju prošle sezone dogovoren je nastavak suradnje i za ovu sezonu, međutim zbog osobnih razloga Ilievski je zatražio raskid ugovora.

Ostavilo je to Lokomotiv u problemima i sada će morati na tržištu reagirati brzo i pronaći drugog playmakera. Budućnost Ilievskog je također nepoznata i ostaje pitanje hoće li do početka nove sezone pronaći klub ili će ipak neko vrijeme biti van košarke.

Iskusni Makedonac je u redove Lokomotiva stigao u veljači ove godine, u ruskom prvenstvu je prosječno bilježio 6.6 poena uz 2.4 asistencije, u VTB ligi 6.4 poena uz 2.1 asistenciju dok je u Eurokupu bio na prosjeku od 4.4 poena i 2.2 asistencije.

Ilievski je u karijeri nastupao za cijeli niz klubova pa je tako nosio dres Partizana, Antalyje, Union Olimpije, Barcelone, rimskog i bolonjskog Virtusa, Montepaschija, Caje Laboral, Anadolu Efesa i u konačnici Lokomotiv Kubana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.08.2012. u 14:30
    sad ce iz obiteljskih razloga potpisati za cedevitu...
    Obrisan korisnik