Rukomet

Anita Bulath otišla iz Podravke Vegete

Ivana Strahija • subota, 06.10.2012.
Anita Bulath otišla iz Podravke Vegete
Foto: Ivana Strahija

Jedna od onih koje su ove sezone trebale pomoći Podravki u ostvarivanju europskih ciljeva bila je Anita Bulath, no ona je s klubom sporazumno raskinula suradnju. Time Kokice ostaju bez svog najboljeg strijelca uoči početka sezone u Ligi prvakinja.

Anita Bulath, lijeva vanjska mađarske reprezentacije i donedavno Podravke, s koprivničkim je klubom raskinula ugovor. Iz Kluba je stiglo tek šturo priopćenje, da se radi o "obiteljskim razlozima".

Ugovor, koji je bio potpisan na dvije godine, Bulath će morati kompenzirati Podravci, već prema klauzuli u sporazumu.

Never Hrupec, trener prve ekipe, o odlasku svoje vanjske igračice je kazao: "Bez obzira što moram priznati kako nisam sretan zbog odlaska Anite Bulath, i to svega tjedan dana prije početka Lige prvaka, nadam se kako ćemo uspjeti kvalitetno nadomjestiti njenu poziciju. Ekipa je u jako dobrom stanju što dokazuju i utakmice u Regionalnoj ligi te nedavno osvojeno prvo mjesto na turniru u Ljubljani pa su samim time, bez obzira na jakost skupine, i naša očekivanja vezana uz Ligu prvaka ambiciozna."

Bulath je u dosad odigranim utakmicama Regionalne lige postigla 17 golova u Podravkinom dresu, najviše od svih Koprivničanki, a iduća je s 15 golova za Podravku na listi strijelaca Sanja Damnjanović. Bulath su mjeseci provedeni u Koprivnici inače bili drugi njen ugovor s Podravkom, već je bila članica ekipe od 2007. do 2009. godine.

U Ligi prvakinja Podravka starta 13. listopada, utakmicom u Györu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!