Zimski sportovi

Naglić: "Vienni je pobjedu donio naš pad koncentracije, a Weinhandl je branio nemoguće"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 08.10.2012.
Naglić: "Vienni je pobjedu donio naš pad koncentracije, a Weinhandl je branio nemoguće"
Foto: Kristijan Komarica

Medveščak u Beču nije uspio postići ni pogodak te je ostao praznih ruku, a uzroke poraza od Vienna Capitalsa potražio je napadač Zagrepčana Adam Naglić...

Nakon pobjeda nad Innsbruckom i prvakom Linzom, te poraza od Graz 99ersa u raspucavanju, Medveščak je na gostovanju kod Vienna Capitalsa poražen rezultatom 2:0. Međutim, u taboru hrvatskog predstavnika u EBEL-u smatraju da razlika na ledu nije bila velika.

"Nažalost, prekinuli smo niz od tri utakmice zaredom na kojima smo osvajali bodove, i znali smo da nas u Beču čeka težak posao", konstatirao je po završetku dvoboja Adam Naglić, napadač Medveščaka.

"U ovoj su utakmici pobjednika odlučili detalji, a utakmicu je u korist Vienne usmjerio postignuti pogodak s igračem manje. Bodove im je donio naš mali pad koncentracije", smatra Naglić.

Važnu je ulogu odigrao i domaći vratar Weinhandl, koji je "zaključao" vrata i onemogućio sve pokušaje Medvjeda da u posljednjoj trećini smanje rezultat.

"Kristan je još jednom bio odličan, no Weinhandl je branio nemoguće i on je najzaslužniji za pobjedu Capitalsa. Sada slijedi mali odmor i onda u petak tražimo pobjedu protiv Znojma", istaknuo je Naglić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!