Zimski sportovi

Jeffrey: "Nikada nisam bio dio ovakve atmosfere, a osjeti se razlika između EBEL-a i NHL-a"

Iz Doma sportova:Borna Rupnik • petak, 12.10.2012.
Jeffrey: "Nikada nisam bio dio ovakve atmosfere, a osjeti se razlika između EBEL-a i NHL-a"
Foto: Davor Sajko

U dresu Medveščaka u petak je zaigrao i član Pittsburgh Penguinsa. Dustin Jeffrey čekat će kraj lockouta u Zagrebu, a predstavljanje u Ledenoj dvorani proteklo mu je u pozitivnim tonovima...

Pod posebnim je povećalom u susretu Medveščaka i Znojma (2:1) bio Dustin Jeffrey, napadač iz NHL-a, koji pojačao hrvatskog predstavnika u EBEL-u. Protiv Čeha je odmah upisao i jednu asistenciju.

"Imao sam i više prilika, kao i cijela moja linija. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, makar smo mogli zabiti još poneki pogodak", izjavio je Jeffrey po završetku utakmice.

"Jedini puta kada sam s momčadi ovako ostajao na terenu pozdravljati publiku bio je u Detroitu, kada sam s Pittsburghom osvojio naslov".

Pritom je istaknuo kako od sebe očekuje još više u nastavku sezone:"Moram još napredovati u igri, moram se uklopiti u sustav i bolje realizirati svoje šanse. Drago mi je da sam napokon opet zaigrao i osjetio natjecateljski pritisak. Bilo je dobro, sve u svemu".

"Osjeti se razlika između EBEL-a i NHL-a, igrači imaju više vremena s pakom. Još učim i prilagođavam se, a vjerujem da ću već u nedjelju biti bolji", dodao je.

Jedno je pitanje bilo rezervirano i za ugođaj u domu Medvjeda, koji su ponovno imali glasnu podršku s tribina. Jeffrey je priznao da mu se to itekako sviđa.

"Nevjerojatno je da su nas navijači bodrili tijekom cijele utakmice, nikada nisam bio dio ovakve atmosfere. Drugačije je nego u NHL-u, atmosfera je bučnija i znatno zabavnija", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.10.2012. u 03:25
    kak stvari stoje, mogal bi lock out potrajat....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.10.2012. u 01:18
    Naravno da se osjeti razlika. Ovo je dječji vrtić u odnosu na NHL.
    Obrisan korisnik
  • sraka13.10.2012. u 00:02
    I ne jednu asistenciju nego dvije ;-) Dupli pas sa Sertom je on imao.
    sraka
  • Obrisan korisnik12.10.2012. u 23:56
    A još nije niš ni videl, kaj se tiče navijanja ;-) Može to i puno bolje..... Iako, bilo je najbolje ove sezone dosad....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2012. u 23:36
    Još kad bi lock out potrajao :)
    Obrisan korisnik