Zimski sportovi

Letang: "Prije početka sezone postavljen je cilj plasmana među prve tri momčadi i ovo je pristojan start"

Borna Rupnik • petak, 19.10.2012.
Letang: "Prije početka sezone postavljen je cilj plasmana među prve tri momčadi i ovo je pristojan start"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka u petak gostuju u Innsbrucku, a kapetan Alan Letang smatra da je u prvih 12 kola obavljen vrlo dobar posao. Ključ daljnjih uspjeha, kaže, leži u nastavku dobre obrane...

"Zadovoljni smo kako stojimo", kaže kapetan hrvatskog predstavnika u EBEL-u, Alan Letang, uoči novog puta u Austriju. Medvjedi u petak igraju protiv posljednjeplasiranog Innsbrucka i imaju veliku priliku dodatno "podebljati" svoj učinak.

No, ne propušta istaknuti da se može i mora još bolje: "Neke utakmice nismo odigrali najbolje i željeli bismo imati još više bodova, ali na dobrom smo putu. Prije početka sezone postavljen je cilj plasmana među prve tri momčadi i ovo je pristojan start".

"Mislim da je deset bodova do reprezentativne stanke početkom studenog realan cilj. Moramo nastaviti uspon na ljestvici i držati korak s ostalim klubovima, a veliki izazov i dobar ispit bit će nam i gostovanje u Linzu".

"Znali smo da će početak sezone biti težak, kako zbog većeg broja gostovanja, tako i zbog novih igrača koji su se trebali naviknuti na ligu i na naš sustav rada. Imamo odlične vratare i igramo jako dobru obranu, to nas drži", nastavio je Alan Letang.

Innsbruck još uvijek čeka svoje prvo domaće slavlje, a kapetan vjeruje da će i njima krenuti u nastavku natjecanja: "Ponovno će krenuti čvrsto na nas, kao i prošli put, ali svojim sustavom stvaramo šanse i neke ćemo realizirati, samo treba dobro igrati obranu. Moramo ući sa stavom da ćemo nadigrati Innsbruck".

"Kod takvih gostovanja uvijek će nas dočekati momčad gladna pobjede koja će ići na sve ili ništa, koja nema što izgubiti. Dornbirn i Innsbruck su nove momčadi u ligi i nemaju mnogo iskustva, ali kada se naviknu, na polovici sezone, bit će jako teški suparnici", zaključio je Letang za službene klupske stranice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.10.2012. u 00:11
    Letangu treba dići spomenik ispred Ledene.
    Obrisan korisnik