Zimski sportovi

Perković: "Nadam se da će me u budućnosti mimoići ozljede"

Josip Piršljin • utorak, 23.10.2012.
Perković: "Nadam se da će me u budućnosti mimoići ozljede"
Foto: Davor Sajko

Nakon uspješnih gostovanja u Dornbirnu i Innsbrucku, Medveščak će se u utorak sučeliti s Albom pred vlastitim navijačima. Nathan Perković očekuje novu pobjedu, a istaknuo je kako se odlično osjeća nakon neugodne ozljede.

Iz Dornbirna i Innsbrucka Medvjedi su se vratili s četiri boda "u džepu", te im sada slijedi domaća utakmica protiv mađarske Albe. U nedjelju su Zagrepčani bili slobodni što im je odlično došlo da se odmore i pripreme za nove izazove u kojima imaju velike ambicije.

"U protekla dva tjedna imali smo duga putovanja koja su nas malo izmorila, ali nakon utakmice u Innsbrucku dobili smo dva slobodna dana taman da se odmorimo i da spremni dočekamo Albu koja nam u utorak stiže u Ledenu", kazao je Nathan Perković za službenu stranicu kluba.

Perković se nedavno neugodno ozlijedio zbog čega je morao propustiti pet utakmica svog kluba, no to je sada iza njega i okreće se novom dvoboju: "Odlično se osjećam. Lijepo je biti ponovo na ledu s dečkima. Nadam se da će me u budućnosti mimoići ozljede. Možda zabijem koji gol u narednim utakmicama, ali prvenstveno očekujem da kao momčad uzmemo dva boda protiv Albe", istaknuo je.

Medveščakov napadač je svjestan da ih čeka teška utakmica, no smatra da će biti lakše nego u prvom dvoboju ove dvije ekipe: "Tamo smo odigrali dobru utakmicu, iako je bilo teško u njihovoj dvorani osvojiti bodove. Sada će biti drukčije jer igramo doma i imat ćemo svoje navijače iza sebe."

Medvjedi su u Szekesfehervaru igrali na samom otvaranju EBEL-a ove sezone i pobijedili s 4:2, a Perković očekuje sličnu igru Mađara i u utorak premda su promijenili trenera: "Možda će promijeniti neke sitnice u svojoj igri, ali vjerujem da ćemo se moći nositi s time i da nam to neće predstavljati problem", izjavio je.

Kao i uvijek, hokejaši Medveščaka očekuju punu dvoranu i glasnu podršku s tribina koja će ih nositi do novih bodova: "Kako smo većinom igrali u gostima, siguran sam da su se navijači zaželjeli utakmica i da će nas u Ledenoj dočekati uzavrela atmosfera koja će nas pogurnuti prema pobjedi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.10.2012. u 15:27
    Jedva sam dočekal domaću tekmu :D
    Obrisan korisnik