Zimski sportovi

Naglić: "S Greentreeom i Jeffreyjem svatko bi odigrao dobro. Nije problem puniti statistiku"

Branimir Korać • petak, 26.10.2012.
Naglić: "S Greentreeom i Jeffreyjem svatko bi odigrao dobro. Nije problem puniti statistiku"
Foto: Kristijan Komarica

Hokejaši Medveščaka u petak od 17 sati i 30 minuta igraju dvoboj 15. kola EBEL lige kod Linza. Jedan od najboljih igrača Medvjeda ove sezone, Adam Naglić, očekuje dobar nastup, bolji nego u prošloj utakmici ova dva protivnika u Zagrebu...

Sjajni tehničar, napadač Medveščaka Adam Naglić, jedan je od onih igrača koji su u odnosu na prošlu sezonu pokazali veliki napredak. Naglić igra odlično, predvodi jaku prvu liniju Medvjeda, a za njegove odlične igre zaslužni su i sjajni suigrači.

"Nije teško igrati dobro kada su pokraj vas Greentree i Jeffrey. S njima nije problem napuniti statistiku, i drugi bi bili puno uspješniji statistički da igraju s ovim igračima u liniji. Nema tu neke velike tajne, njih dvojica su sjajni igrači, Jeffrey je igrao u NHL-u, Greentree u AHL-u što pokazuje njihovu kvalitetu. S Greentreeom sam igrao u juniorskim danima dok je Jeffrey definitivno među najboljim igračima u ligi. Ja sam taj sretnik koji je dobio priliku igrati s njima u liniji", rekao je Naglić za Medveščakovu stranicu.

Što se tiče narednih dvoboja s Linzom i Villachom, Naglić je optimist.

"Težak vikend nas očekuje. Linz je aktualni prvak i dobra je momčad. Morat ćemo igrati puno bolje nego što smo igrali protiv njih u prošloj utakmici u Zagrebu. U nedjelju onda u Zagreb dolazi Villach što će također biti vrlo težak dvoboj. Oni su prvi na ljestvici i nadam se da ćemo biti spremni za ova dva teška dvoboja i vikend završiti uspješno."

Do reprezentativne pauze je preostalo pet utakmica i Naglić se nada da bi Medveščak možda mogao i do maksimalnog broja bodova do stanke.

"Igramo jako dobro u posljednje vrijeme i vjerujem da ćemo prikupiti još dosta bodova. Vratari su nam sjajni od početka sezone i ako im mi u napadu pomognemo malo više, možda do stanke uspijemo uzeti i sve bodove", dodao je Naglić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!