Zimski sportovi

Sertić: "Sve počinje od dobre obrane, a možemo zabijati i ako Jeffrey ode"

Borna Rupnik • petak, 02.11.2012.
Sertić: "Sve počinje od dobre obrane, a možemo zabijati i ako Jeffrey ode"
Foto: Davor Sajko

Branič Medveščaka Andy Sertić odigrao je u utorak svoju 200. utakmicu za zagrebačku momčad, a nakon proslavljenog jubileja nastavlja loviti rekord u uzastopnim pobjedama...

"Nije tipično za hokejaše da odigraju toliko utakmica u komadu", složio se Andy Sertić, član hrvatskog predstavnika u EBEL-u, nakon što je protiv Znojma obilježio svoj 200. nastup u dresu Medvjeda.

Sertić je dio "brloga" od početka pustolovine u regionalnoj ligi: "Treba imati sreće s ozljedama, prošle sam godine bio ozlijeđen samo za vrijeme priprema. Treba zahvaliti dobroj formi, uvijek pazim na sebe i radim na sebi".

"Najbolja je stvar što je još uvijek je zanimljivo doći na svaku Medveščakovu utakmicu, bez obzira na tri odigrane sezone. Takva se navijačka atmosfera ne viđa u Sjevernoj Americi. Najgora su dugačka putovanja autobusom, pogotovo prema Innsbrucku i Dornbirnu od ove sezone".

"Sjećam se još prve utakmice, nismo znali što očekivati, hoće li biti navijača, ni kako ćemo izgledati na ledu. No, bio je to početak prelijepe priče, a u međuvremenu se dogodilo mnogo toga dobrog i za hokej i za Zagreb", dodao je.

U petak protiv Dornbirna počinje lov na rekordnu osmu pobjedu zaredom u EBEL-u. Sertić je uvjeren da se do nje može.

"Kucnut ću u drvo i nadam se da neće biti problema. Bit će odlično ako nastavimo ovako zabijati. Igrali smo dobru obranu u prijašnjim utakmicama, a sve počinje od dobre obrane. Imamo dovoljno dobru momčad da nastavimo zabijati i ako Jeffrey ode, makar su njegove brojke nevjerojatne", kaže.

"Voljeli bismo nastaviti pobjednički niz jer je svaka pobjeda važna. Međutim, ne možemo govoriti o 10 ili 15 pobjeda zaredom jer se nikada ne zna što se može dogoditi, treba ići utakmicu po utakmicu", zaključio je Andy Sertić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.11.2012. u 14:38
    A opet, možeš bez frke primit 4, ak ćeš ih zabit 8 :)
    Obrisan korisnik
  • Jon Snow02.11.2012. u 12:29
    Obrana je ta koja donosi naslove. Šta ti vrijedi zabit 3 gola ako ih primiš 4
    Jon Snow