Zimski sportovi

Fraser: "Medveščaku su pobjede postale navika"

Josip Tolić • nedjelja, 04.11.2012.
Fraser: "Medveščaku su pobjede postale navika"
Foto: Davor Sajko

Napadač Medveščaka Curtis Fraser govorio je o pozitivnoj atmosferi u klubu nakon osme pobjede zaredom i želi da se niz nastavi protiv Graza u nedjelju...

Slavljenički tjedan za hokejaše Medveščaka polako se bliži kraju. Nakon što su protiv Znojma odigrali 200. utakmicu u EBEL-u i Andy Sertić 200. put nastupio u dresu hrvatskog predstavnika, ogled protiv Dornbirna donio je 100. pobjedu i rekordnu osmu uzastopnu za Medvjede.

"Očito su nam ove pobjede postale navika. Pronašli smo način kako da dobijemo utakmice i odlično se osjećamo na ledu. Uvijek je dobro kada pobjeđuješ jer pobjede za sobom povlače mnogo stvari, zadovoljniji dolaziš na treninge i utakmice, zabavnije ti je trenirati, atmosfera je pozitivna, a kada te još nakon utakmice dočeka slavlje kao ono u petak protiv Dornbirna...", izjavio je napadač Curtis Fraser u razgovoru za službene stranice Medvjeda.

"Bilo je nevjerojatno. Svjetla su se ugasila, bend je izašao na led i svirao, čak su se i neki navijači spustili na led. Prava ludnica. Bilo bi lijepo kada bi se tako nešto dogodilo i tijekom utakmica u Areni Zagreb", opisao je Amerikanac slavlje nakon kraja ogleda protiv austrijske momčadi.

Fraser se ne može sjetiti je li u dosadašnjem dijelu karijere ostvario osam pobjeda u nizu. "Kao igrač pokušavaš ne razmišljati o tome koliko si pobjeda spojio, već se usredotočuješ na to igraš li dobro ili ne jer ako igraš, pobjede ti neće pobjeći", istaknuo je.

Zagrepčanima prije reprezentativne stanke slijedi gostovanje u Grazu kod 99ersa u nedjelju.. U prvom ovosezonskom ogledu u Austriji domaćini su slavili nakon raspucavanja. Može li Medveščak do devete pobjede u nizu?

"Ovo je veliki susret za oba kluba. Spremni smo za revanš zbog onog poraza nakon izvođenja kaznenih. A i dugujemo navijačima i sebi dobru utakmicu, tim više što je ovo posljednja prije reprezentativne pauze i bilo bi lijepo na nju otići s pobjedničkim nizom", zaključio je Fraser.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 09:21
    idemo po pobjedu večeras.....ajmo Medvjedi.......:)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 08:50
    Sretno dalje sjajni Medvjedi-neprestajete s vašim velikim djelima kako sportskim tako i van sportskim.Rezultat je to puna ledena ili Šalata na minus 25 ili ogromna Arena.Pravi ljubitelji sporta znaju prepoznati istinske vrjednosti te ih adekvatno podržati i nagraditi
    Obrisan korisnik