Košarka

Repeša: "Šarić želi u Malagu zbog mene, bila bi velika šteta ne dovesti ga"

Borna Rupnik • srijeda, 07.11.2012.
Repeša: "Šarić želi u Malagu zbog mene, bila bi velika šteta ne dovesti ga"
Foto: Ivana Karačić

Jasmin Repeša, trener Unicaje iz Malage, poručio je svojoj upravi da bi dovođenje talentiranog Darija Šarića bio isplativ potez, kao i da mladi Hrvat želi transfer u Španjolsku...

Klupska sudbina Darija Šarića, nakon iščekivane Fibine odluke, još je uvijek nepoznata, a na radaru ga ima i hrvatski izbornik Jasmin Repeša, koji bi ga rado vidio u dresu svoje Unicaje iz Malage.

Španjolski prvoligaš mogao bi profitirati Šarićevim dolaskom, kaže: "Ne želim stvarati pritisak, no ako postoji mogućnost da Šarićev dolazak u Malagu, bila bi velika šteta propustiti je. Šarić je izrazito talentiran, a ovoga sam ljeta radio s njim i znam da je već spreman za reprezentaciju".

"Vjerojatno je najdarovitiji igrač svojih godina u Europi. Ne znam je li izvedivo da ga Unicaja dovede, ovisno o situaciji s igračkim kadrom, ali moje je mišljenje da ga treba kupiti. Šarić želi doći u Malagu zbog mene, a mnogi ga europski velikani žele", nastavio je Jasmin Repeša u razgovoru za španjolske medije.

Hrvatski je izbornik potvrdio da je u kontaktu s mladom nadom hrvatske košarke, ali i naglasio da konačna odluka o eventualnom transferu u Malagu neće biti njegova.

"Razgovarao sam s njime poslije Fibine odluke, on se boji da je odšteta previsoka. Ipak, drago mu je da se sada zna koliko treba platiti i rekao mi je da bi došao u Malagu ako je ikako moguće. No, odluku trebaju donijeti moji nadređeni, odnosno uprava kluba. Mislim da Unicaja ne bi trebala gubiti vrijeme", zaključio je Repeša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 18:14
    Zašto b' bila demagogija.Praviš nuklearnu fiziku od košarke.Jbte to je igra u kojoj ako si dovoljno brz i znaš fintirati Rozić te može samo ispratit pogledom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 14:50
    mazalin ima 15 godina i dati mu 15-20 min u seniorskoj košarci je kontraproduktivno i demagogija. ima dovoljno talentiranih 17, 18-godišnjaka koji trebaju igrati po 15-20 minuta a NE igraju. to je problem Hr košarke. s 15 godina si još dijete....da si ne znam kako talentiran, u današnje doba te... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 10:37
    Slažem se anonymus.Vidi ovih mladića Arapovića,Mazalina to teba već 15-20 minuta igrati.A da se o Šariću ne govori,dečko jednostavno zna igrati košarku.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 17:53
    ovi naši klubovi dovede polu igrače, a za ovakog talenta se love nema. užas!!! Darjo sretno di god odeš
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 17:44
    Navodno ide u Efes, ali ostaje na posudbi u KK Split do kraja sezone,
    Obrisan korisnik