Zimski sportovi

Ouzas: "Računam da ću igrati u Areni, a moram biti na Kristanovoj razini"

Josip Tolić • četvrtak, 08.11.2012.
Ouzas: "Računam da ću igrati u Areni, a moram biti na Kristanovoj razini"
Foto: Davor Sajko

Vratar Medveščaka Michael Ouzas izjavio je kako planira zaliječiti ozljedu noge do nastupa Medvjeda u Areni i vjeruje kako će na Laništu ponovno biti spektakl.

Medveščakov čuvar mreže Michael Ouzas oporavlja se nakon ozljede noge u utakmici protiv Graza. Tijekom reprezentativne pauze Kanađanin nastoji što prije vratiti se u formu.

"Nikad nisam imao takvu ozljedu pa ni ne znam što očekivati, ali razmišljam pozitivno. Doktor je rekao da ću se vratiti kroz maksimalno dva tjedna, ali ja planiram ranije. Obično doktori prognoziraju najduži rok povratka, tako da računam da ću igrati u Areni", izjavio je Ouzas za službene stranice Medvjeda.

Utakmicama protiv Olimpije, KAC-a i Red Bulla od 14. do 18. studenog hokejaši Medveščaka nastupit će na trećem Pan Arena Ice Feveru u zagrebačkoj Areni. Poseban je to doživljaj za sve sudionike.

"Ne želim to propustiti. Utakmice u Areni su nevjerojatne i posebne u kojima je jako zabavno igrati. Vjerujem da će Arena biti puna kao i prijašnjih sezona, pogotovo što smo sada u ovim posljednjim utakmicama igrali jako dobro", istaknuo je Kanađanin.

Medvjedi su nedjeljnom pobjedom u Grazu nastavili najdulji pobjednički niz kluba otkad nastupaju u EBEL-u (6:5). Trenutno su na devet uzastopnih slavlja.

"Svaka je pobjeda u sezoni važna, ali ne obraćam baš previše pažnju na takve sitnice. Do kraja sezone čeka nas još hrpa utakmica, svaka od njih novi je izazov i u svakoj u kojoj branim pokušavam samo jedno - pobijediti. Cijela momčad igra jako dobro, naročito obrana, što mi puno znači. Dečki ispred mog gola odlično rade svoj posao i trude se olakšati mi", dodao je 27-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.11.2012. u 07:33
    Ouzas je zasad u puno boljoj formi, čak bi rekao i razinu više nego prošle sezone.
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir08.11.2012. u 18:11
    Užas je odlićan golman, odmah uz Kristana. Puno sreće u nastavku sezone!!
    Mithrandir