Zimski sportovi

Nezadovoljni Graz: "Recite nam otvoreno ako nas ne želite u EBEL-u"

Mihaela Bradovski • petak, 09.11.2012.
Nezadovoljni Graz: "Recite nam otvoreno ako nas ne želite u EBEL-u"
Foto: Davor Sajko

Nakon što je odbijena žalba Graza na nastup Kylea Greentreea u susretu s Medveščakom, iz austrijskog kluba su se oštro okomili na čelništvo lige tvrdeći kako su takvo što mogli i očekivati...

Žalba Graza na nastup Kylea Greentreea u kaotičnom dvoboju protiv Medveščaka izazvala je dosta polemika. Čelništvo lige je odbilo njihovu žalbu nakon čega je uslijedila žestoka reakcija.

Dok je direktor Graza Bernd Vollmann kratko izjavio da će klub prihvatiti odluku EBEL-a, predsjednik Graza Jochen Pildner-Steinburgreagirao je prilično žestoko.

"Već smo navikli na ovakav odnos prema Grazu i ovo je odluka kakvu smo mogli i očekivati. Ovakva odluka i još nedopuštanje žalbe drugom tijelu su jedinstveni u svijetu sporta. Čelnici lige trebaju nam otvoreno reći žele li nas u ligi ili ne. Ako ne želite, budite otvoreni", poručio je Steinburg.

Steinburg će obaviti razgovor s predsjednikom EBEL-a, ali ne želi razgovarati s Lyleom Seitzom, direktorom hokejskih operacija u ligi.

"Seitz po meni nije kompetentan, ne želim s njim sjesti za stol", dodao je Steinburg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sraka09.11.2012. u 17:35
    Kužim ja da Grazeri imaju pik na nas jer su odmah od početka bili protiv ulaska Medveščaka u ligu. Sve pet. Ali meni jedna stvar nije jasna. Imaju snimke, imaju zapisnik. Prema zapisniku Kyle je trebao igrati, Kenny ne. Kenny nije izašao van nego je sjedio na klupi i hladio koljeno od ozljede... [više na forumu]
    sraka
  • Obrisan korisnik09.11.2012. u 14:36
    gdje bi graz igrao? u prvoj ligi štajerske?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.11.2012. u 14:14
    Ove sezone treba u playoffu igrati pametno,tj.bez šora, nepotrebnih udaraca itd. Bit će opet favoriziranja austrijanaca, ali vjerujem da sad stvarno možemo otići do kraja.
    Obrisan korisnik
  • javasluk09.11.2012. u 12:58
    slično su im bili i Kostelići, isto trn u oku....ha to je tako, to nitko normalan neće baš mrtav-ladan primati lako....
    javasluk
  • Obrisan korisnik09.11.2012. u 12:15
    jbg, grazu smo očito prilično došli na metu kad smo ih u našoj prvoj sezoni izbacili iz playoffa u koji su oni ušli s 1. mjesta... još ih nije prošlo... al to je njihov problem...a mi samo neka ovako nastavimo, do playoffa smo relativno sigurni da će bit koliko-toliko ok... a onda će trebati dosta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik