Zimski sportovi

Trojica napadača napustila Medveščak

Lovro Štrbinić • utorak, 13.11.2012.
Trojica napadača napustila Medveščak
Foto: Davor Sajko

KHL Medveščak ostatak će sezone odraditi bez trojice napadača koji su zbog ograničenog rostera napustili klub. Riječ je o Liamu Huculaku, Alex Leavittu i Andreju Hebaru...

Hokejaši Medveščaka spremaju se za ovosezonski Arena Ice Fever, a u međuvremenu su stigle i novosti vezane uz roster kluba. Zbog njegove ograničenosti u nastavku sezone Raymond neće računati na trojicu igrača.

Riječ je o napadačima Liamu Huculaku, Andreju Hebaru i Alexu Leavittu, koji su zbog spomenute ograničenosti rostera i definiranog bodovanja od strane EBEL-a sporazumno raskinuli ugovor.

S klubom se razilaze u dobrim odnosima, a nitko od njih se u vremenu provedenom u Medveščaku nije uspio nametnuti. Najviše nastupa od navedene trojke prikupio je Alex Leavitt, ukupno 13.

Liam Huculak je u klubu bio na probnom roku i pritom je odradio devet utakmica u EBEL-u, dok je Andrej Hebar do raskida ugovora sudjelovao u šest dvoboja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.11.2012. u 17:14
    sretno im gdje god završe-neka im Zagreb ostane u ljepom sječanju
    Obrisan korisnik
  • arcturus13.11.2012. u 13:30
    Očekivan potez s obzirom na njihove prezentacije, ali i veoma racionalan jer će financije ove godine biti nategnute. Mislim da je realno očekivati ove sezone čak i ne dovođenje ikakvih zamjena, već probati ubacivati naše mlade snage. Da, to može značiti i odustajanje od ambicija o osvajanju... [više na forumu]
    arcturus
  • Vjeran13.11.2012. u 12:42
    Izbor očekivan ali ponovo ću podvući još jedan izrazito korektan potez Medveščaka. Iako je period za isprobavanje produljen do 15.12. klub ih je pustio kako bi si eventualno stigli pronaći novi angažman. Bravo!
    Vjeran