Zimski sportovi

Zanoški: "Mi smo jedini krivci za ovakvu igru. Svi smo bili loši"

Borna Rupnik • četvrtak, 15.11.2012.
Zanoški: "Mi smo jedini krivci za ovakvu igru. Svi smo bili loši"
Foto: FaH

Tomislav Zanoški nastavio je svoju tradiciju postizanja pogodaka na različitim mjestima održavanja Medveščakovih utakmica, no gosti iz Ljubljane odnijeli su bodove iz Arene. Napadač zagrebačke momčad priznaje da stvari nisu funkcionirale kako treba...

Momčad Olimpije pobijedila je 4:1 na otvaranju novog Arena Ice Fevera, a jedini strijelac za Medvjede bio je Tomislav Zanoški. Vratara Kuhna svladao je već u petoj minuti, u protunapadu s igračem manje na ledu, ali do kraja susreta pogađali su jedino igrači slovenskog predstavnika u EBEL-u.

"Ništa nas nije išlo, nije ispalo kako smo očekivali. Žao nam je što smo izgubili ovu utakmicu", govorio je poslije susreta napadač Medveščaka.

Složio se s kritikama trenera Martyja Raymonda, koji je poručio kako je to bila najgora Medveščakova utakmica ove sezone.

"Trebali smo igrati bolje i mi smo jedini krivci za ovakvu igru. Svi smo bili loši, nismo ponovili ono što nas je tijekom proteklih mjesec dana dovelo u pobjednički niz. Ipak, nećemo plakati, probat ćemo tijekom vikenda popraviti sve što nije bilo dobro", rekao je Tomislav Zanoški.

Postignuti pogodak, zaključio je, ne može ga pretjerano radovati: "Ništa ne znači to što sam zabio, ipak smo izgubili utakmicu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.11.2012. u 00:29
    Čovjek griješi :P
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.11.2012. u 17:21
    imate pravo i vi na loš dan-samo naprjed Medvjedi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.11.2012. u 12:54
    Ovo je najlošija utakmica Lixa u ove četiri godine. No nije on jedini krivac za poraz, cijela ekipa je igrala katastrofalno loše. Na žalost i mi smo u Areni gostujuća ekipa.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.11.2012. u 10:56
    Misliš Villacher, ne Linz...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.11.2012. u 10:49
    Ajde, bar su kiksali i Linz i Vienna. Izgleda da je ova mini-pauza bolje koristila slabijim momčadima.
    Obrisan korisnik