Zimski sportovi

Tomljenović: "Nadam se da ćemo nastaviti novi niz"

Iz Arene Zagreb:Ana Legradi • subota, 17.11.2012.
Tomljenović: "Nadam se da ćemo nastaviti novi niz"
Foto: Davor Sajko

Prvi vratar hrvatske seniorske reprezentacije Mate Tomljenović je večeras bio zamjena Robertu Kristanu, a po završetku susreta dao je komentar o nedavno završenom kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre.

"Ovo je bila odlična utakmica za nas, poklopilo se s oslobođenjem hrvatskih generala, sretni smo što smo i mi mogli uveličati ovaj dan. Prošla utakmica nam je bila prva na malom ledu i teško se bilo priviknuti pa je rezultat bio lošiji", prokomentirao je susret od srijede i petka u zagrebačkoj Areni Mate Tomljenović.

U nedjelju Medvjedi igraju treću utakmicu na Laništu, u goste im dolazi Red Bull. "Nadam se da ćemo nastaviti novi niz koji nas čeka i koji je pred nama, naravno da idemo po pobjedu u nedjelju."

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu od 09. do 11. studenog se nije proslavila na drugom kvalifikacijskom turniru za Soči. Upisala je sva tri poraza. "To je bio turnir na koji smo morali ići jer smo se kvalificirali i odigrali smo ga kako smo najbolje znali. Cilj nam je i bio pokazati ono najbolje s igračima koji su stigli u Budimpeštu."

"Mađarska nas je ubila u pojam, ali zadnja utakmica s Litvom je pravi pokazatelj naše snage i pravo lice naše reprezentacije. Ako ćemo tako igrati, s istim sastavom, na domaćem prvenstvu nagodinu mislim da prvo mjesto skupine neće biti upitno", optimističan je prvi golman reprezentacije. Hrvati su u Budimpešti poraženi od Nizozemaca s 2:8, Mađarske s 0:13, a posljednjeg dana je Litva bila bolja uz 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!