Zimski sportovi

Raymond: "Zadovoljan sam kako je momčad reagirala nakon poraza"

Iz Arene Zagreb:Ana Legradi • subota, 17.11.2012.
Raymond: "Zadovoljan sam kako je momčad reagirala nakon poraza"
Foto: Kristijan Komarica

Zagrebački Medvjedi su u svojem drugom nastupu na Arena Ice Feveru upisali pobjedu koja je razveselila navijače kao i trenera Martyja Raymonda, iako je on nastojao suzdržano reagirati na preuzimanje vrha lige.

Trener zagrebačkog Medveščaka Marty Raymond se večeras imao čime pohvaliti, ali je od preuzimanja lige zadovoljniji s povratkom momčadi u igru. "Mislim da je puno bolji osjećaj odigrati jako dobru utakmicu nego to što smo preuzeli vrh lige. Nakon srijede smo se malo podigli i pokazali da smo jako dobra momčad."

"Zadovoljan sam kako je momčad reagirala nakon poraza u srijedu i danas pokazala svoje pravo lice. Zbog toga sam neizmjerno sretan", reći će Raymond.

Jesu li igrači morali slušati "motivacijski govor" prije ogleda s KAC-om? "Već smo drugi dan nakon utakmice s Olimpijom na jutarnjem treningu pogledali video, uvježbali neke stvari i igrači su se usredotočili na pogreške. Imam jako kvalitetne ljude u svlačionici i oni su svjesni da susret s Olimpijom nije naše mjerilo. Sljedeći dan su se ustali i napravili dobar posao s KAC-om."

Bez komentara nije prošao ni događaj koji je obilježio hrvatsku povijest na današnji dan. Raymond se potrudio saznati sve detalje o zemlji koja mu je u dvije godine postala drugi dom. "Moja žena i ja smo dosta upoznati s politikom i poviješću ove zemlje tako da smo znali o čemu se radi i što se događa. Naravno da smo sretni što su generali oslobođeni, drago mi je što smo i mi još više upriličili ovaj dan navijačima i cijelom hrvatskom narodu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.11.2012. u 09:39
    raymondu domovnica
    Obrisan korisnik