Zimski sportovi

Buck: "Točno smo tamo gdje želimo. Međutim, svjesni smo koliko je teško čuvati prvo mjesto"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 19.11.2012.
Buck: "Točno smo tamo gdje želimo. Međutim, svjesni smo koliko je teško čuvati prvo mjesto"
Foto: Davor Sajko

U taboru Medvjeda svjesni su da se neće moći dugo uživati na prvom mjestu EBEL-a ne bude li u nadolazećim dvobojima ponuđen maksimalni angažman. Ipak, Medveščak ima snage za taj izazov, slaže se i Brandon Buck...

Brandon Buck, napadač zagrebačkog Medveščaka, nastavio je u nedjelju u Areni protiv Red Bulla ovosezonski niz pogodaka hrvatskog predstavnika u EBEL-u s igračem manje na ledu. Gostima iz Mozartovog grada spremio je pak u mrežu na samom početku treće trećine, za konačnih 2:0.

Na taj su način Medvjedi osigurali ostanak na čelnoj poziciji: "Točno smo tamo gdje želimo. Međutim, svjesni smo koliko je teško čuvati prvo mjesto, pogotovo kada se uzme u obzir snaga naših protivnika".

"Slijede nam gostovanja u Klagenfurtu, Salzburgu i Linz, što neće biti nimalo lak zadatak i moramo se dobro pripremiti", izjavio je Buck.

Dvoboj protiv Red Bulla bio je vrlo čvrst, a Bucku je posebno drago što je u takvom susretu Medveščak smogao snage za novu pobjedu, drugu na Arena Ice Feveru, poslije poraza od Olimpije i pobjede nad KAC-om.

"Oni su momčad koja naporno radi na ledu, no dokazali smo da imamo karakter. Opet smo pronašli put do pobjede, svi smo imali solidan učinak u utakmici", konstatirao je Brandon Buck.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 17:09
    nekaj se mora i izgubiti od tekmi, pa kaj
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 14:10
    tri teška gostovanja slijede u 7 dana i nisam optimist
    Obrisan korisnik