Zimski sportovi

Dustin Jeffrey još mjesec dana među zagrebačkim Medvjedima

Sportnet • utorak, 20.11.2012.
Dustin Jeffrey još mjesec dana među zagrebačkim Medvjedima
Foto: Davor Sajko

Iako je prvotno bilo najavljeno da će u Zagrebu, u brlogu Medvjeda, ostati do 19. studenog 2012. godine, napadač Pittsburgh Penguinsa Dustin Jeffrey dres će Medveščaka nositi još neko vrijeme...

Činjenica da je lockout u najjačoj hokejskoj ligi na svijetu još uvijek na snazi omogućila je igraču iz NHL-a produženi boravak u Zagrebu kako bi pomogao Medvjedima u borbi za što bolji plasman u EBEL-u. S obzirom da je postojala obostrana želja za nastavkom suradnje, Dustin Jeffrey je odlučio ostati u klubu i igrati pred navijačima koji su ga odlično prihvatili i oduševili svojim navijanjem i potporom klubu.

Dustin Jeffrey: "Medveščak je sjajno mjesto za igranje hokeja. Dečki u momčadi su sjajni o čemu govori i naš trenutni plasman. Sviđa mi se grad, klub ima najbolje navijače koje sam ikada vidio i čuo, odgovara mi momčad i nisam vidio razloga da ne ostanem. Naravno, trebalo je riješiti pravne stvari i ugovore, a sada kad je sve to riješeno idem zajedno s dečkima napraviti sve da ostanemo što duže na vrhu ljestvice".

"Sretni smo što Dustin i dalje ostaje s nama jer su njegove igračke kvalitete podigle igru cijele momčadi, a Medveščak s takvim igračem ima realne izglede za visok plasman ove sezone. Drago mi je što je i Jeffrey pokazao želju za ostankom, što je veliko priznanje svima nama u klubu te potvrda pozitivne atmosfere koja vlada oko Medveščaka", rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

"Jeffreyjev produžetak ugovora i ovoga puta možemo zahvaliti našem klupskom partneru, koji je odlučio financijski podržati njegov daljnji boravak u Zagrebu. Uvjeti ugovora ostali su jednaki kao do sada, uz manje finese koje se prvenstveno odnose na neke dodatne zahtjeve koji nisu financijske prirode", dodao je.

Jeffrey u zagrebačkom Medveščaku produženjem ugovora ostaje do 23. prosinca, naravno uz uvjet da lockout do tada ne završi. U protivnom, završetkom lockouta, Jeffrey će morati napustiti momčad Medvjeda i ranije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.11.2012. u 15:18
    SUPER !!
    Obrisan korisnik
  • Lomax20.11.2012. u 14:20
    sad se jedino možemo nadati da će lockout još dugo potrajati, na štetu svih ljubitelja NHL, i na sreću navijača Medvjeda :)
    Lomax
  • Luminarc20.11.2012. u 13:10
    Pa i nije tak los taj lockout :D Odlicna vijest, danas protiv KACa budu valjda proslavili produzenje ugovora.
    Luminarc
  • Vjeran20.11.2012. u 12:58
    Opet dobre vijesti. Sad sam već u ozbiljnom strahu od buđenja ;-) Drago mi je da ostaje, momak doista vrijedi! ZIG-ZAG!
    Vjeran