Zimski sportovi

Jeffrey: "Utakmica nam je klizila iz ruku, uistinu je bila velika stvar vratiti se"

Borna Rupnik • srijeda, 21.11.2012.
Jeffrey: "Utakmica nam je klizila iz ruku, uistinu je bila velika stvar vratiti se"
Foto: Davor Sajko

Dustin Jeffrey, Medveščakova prinova iz NHL-a, odigrao je još jednu upečatljivu utakmicu te zajedno s Adamom Millerom režirao uspješno okončanu dramu u Klagenfurtu...

Premda je gubio 4:1 na ulasku u treću trećinu, Medveščak je u Klagenfurtu uspio izjednačiti, a za drugi se bod u raspucavanju pobrinuo Dustin Jeffrey, koji je uoči puta u Austriju potvrdio svoj ostanak u "brlogu" i na narednih mjesec dana.

Napadač Pittsburgh Penguinsa, koji boje Medveščaka brani do završetka lockouta u NHL-u, zabio je za vodstvo Zagrepčana već u prvoj minuti, no u drugoj trećini KAC je bio nemilosrdan s igračem više i postigao četiri pogotka.

"Druga je trećina bila vrlo teška za nas, primali smo pogotke s igračem manje. Utakmica nam je klizila iz ruku. Stvarno je bio udarac četiri puta vaditi pak iz mreže nakon kazni", kaže Jeffrey.

"Međutim, bila je uistinu velika stvar vratiti se poslije toga, u trećoj trećini", dodao je izjavi za Servus TV.

Prema riječima KAC-ovog pomoćnog trenera Olssona, koji je zajedno sa sportskim direktorom Viveirosom preuzeo vođenje momčadi u odsustvu prvog trenera Webera, Medveščak je i ovim preokretom dokazao svoju vrijednost.

"Treba uzeti u obzir da smo igrali protiv vodeće momčadi na tablici. Znali smo da će biti teško, pogotovo nakon što je Medveščak tako rano poveo", rekao je poslije utakmice.

"Nastavili smo se boriti, a u drugoj smo trećini odigrali briljantno i pritisnuli Zagrepčane. Natjerali smo ih da dobivaju isključenja i potom ih kažnjavali. Naposljetku, ne možemo biti sretni s posljednjom dionicom i ispuštanjem vodstva 4:1", istaknuo je Olsson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!