Zimski sportovi

Zanoški: "Nismo dopustili Red Bullu da se razmaše. Ne mislimo olako prepustiti prvo mjesto"

Borna Rupnik • subota, 24.11.2012.
Zanoški: "Nismo dopustili Red Bullu da se razmaše. Ne mislimo olako prepustiti prvo mjesto"
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Medvjedi uvjerljivo su pobijedili domaći Red Bull na gostovanju u Salzburgu, nakon čega Marty Raymond i Tomislav Zanoški imaju dosta lijepih riječi...

"Uistinu smo nadigrali Red Bull, dominirali smo od početka do kraja", izjavio je Medveščakov napadač Tomislav Zanoški nakon velikog slavlja u Mozartovom gradu. Hrvatski predstavnik u EBEL-u pobijedio je 6:2 te tako ostao na prvom mjestu na tablici.

Austrijanci su prvi došli do pogotka, ali Zagrepčani su preuzeli kontrolu nad igrom: "Rano su poveli, ali nismo im dopustili da se razmašu. Postupno smo ih umarali ritmom, a dobru igru okrunili golovima".

Pierre Page, trener Red Bulla: "Trenutačno nije važna naša pozicija na tablici, nego samo kako ćemo odigrati sljedećih 20 minuta. Želio bih znati zašto odjednom niti jedan od 20 igrača nije u formi. Ne radi se tu više o meni ili momčadi, nego o cjelokupnom hokeju u Salzburgu".

Zanoški je nekoliko riječi posvetio i pojedinim svojim suigračima: "Kristan je branio vrhunski, a drago mi je da je strijelac bio i Gal Koren nakon svog povratka na led. Obrana je bila standardno dobra, a napadači su iskoristili ponuđeno".

"Pokazali smo da su sve četiri linije Medveščaka spremne i opasne. Pobijedili su KAC i Red Bull, no u nedjelju želimo pobijediti i Linz te se tako vratiti u Zagreb s punim plijenom i hat-trickom s gostovanja. Ne mislimo olako prepustiti prvo mjesto, a ovakvi se želimo u utorak pokazati i svojim navijačima u Ledenoj dvorani", istaknuo je igrač Medveščaka.

"Mislim da smo defenzivno jako dobra momčad, a sada smo protiv Red Bulla ponovno dokazali da smo dobri i u napadačkom dijelu. Među nama vladaju zajedništvo i kemija. Imamo dovoljno kvalitete u igri s igračem više i igračem manje, a uspješni smo zato što smo borbeni", dodao je trener Medveščaka Marty Raymond za ServusTV.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.11.2012. u 13:04
    Upravo sam pogledao snimku golova... gol Zanoškog - neprocjenjivo... :)
    Obrisan korisnik
  • nido24.11.2012. u 11:41
    Govorio sam u pocetku sezone da ako Mede jurisaju na osvajanje lige, moraju poceti dobijati velike tekme u gostima i imati veliki pobjednicki niz, te jedino tako mogu do naslova jer se to moze samo s velikom kvalitetom. I gle oni to sada rade. Svaka cast, samo nastavite, idemo do kraj!!!
    nido