Zimski sportovi

MacAulay: "Već sutradan bismo bili spremni za uzvrat s Villachom"

Branimir Korać • četvrtak, 06.12.2012.
MacAulay: "Već sutradan bismo bili spremni za uzvrat s Villachom"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka nakon pravog potopa doživljenog u susretu s Villachom i dalje traže povratak na pobjedničke staze. Sljedeća prilika je gostovanje kod Olimpije u Ljubljani...

Medveščak je u prošlom kolu EBEL lige teško poražen na gostovanju kod Villacha 11:2, a priliku za iskupljenje imat će u petak kada gostuje u Ljubljani kod Olimpije. Branič Medvjeda Kenny MacAulay vjeruje kako Villach neće ostaviti traga na momčadi Medveščaka u ovom susretu.

"U Villachu nismo bili dobri i to rezultat najbolje pokazuje. Teško je objasniti što nam se dogodilo, nismo ih nikako mogli zaustaviti. No da smo već sutradan morali ponovno igrati s Villachom, bili bismo spremni za uzvrat. To je iza nas i moramo taj susret što prije zaboraviti. Fokusirani smo na gostovanje u Ljubljani", rekao je MacAulay za Medveščakovu stranicu.

Medveščak ove sezone nema dobar omjer s Olimpijom, igrao je dva susreta i u oba je poražen. U Puli je bilo 3:2, a u Areni Zagreb 4:1 i branič Medveščaka tvrdi da će dati sve od sebe da se taj niz ne nastavi.

"Olimpija ima dobru momčad i dobre igrače. Radili smo dosta dobro tijekom tjedna, vratili smo se osnovama i učinit ćemo sve da dođemo do pobjede."

Trener Medveščaka Marty Raymond još jednom se osvrnuo na težak poraz u Austriji.

"Nedopustivo je da primimo toliko golova. Dogodilo se, moglo se dogoditi i nekoj drugoj momčadi i to moramo što prije zaboraviti. Moramo početi igrati svoju igru, čvrstu i punu tempa, inače ćemo ponovno završiti kao u Villachu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.12.2012. u 10:36
    To je kada krene onda krene tako je i sa porazom.Kada se upadne u crnu rupu onda je to tako
    Obrisan korisnik