Zimski sportovi

Zanoški: "Igrače Medveščaka ne može ništa pokolebati, čak ni ovi porazi"

Borna Rupnik • nedjelja, 09.12.2012.
Zanoški: "Igrače Medveščaka ne može ništa pokolebati, čak ni ovi porazi"
Foto: Davor Sajko

Nakon četiri uzastopna poraza, Medveščak je silno željan iskupljenja u nedjelju poslijepodne u Ledenoj dvorani protiv Albe Volan. Tomislav Zanoški priznaje frustracije, ali vjeru da je igra protiv Olimpije pokazatelj napretka...

Unatoč boljoj igri i izborenom bodu nakon 60 minuta, Medveščak je protiv Olimpije u Ljubljani morao priznati i četvrti uzastopni poraz. Sljedeća na redu je Alba Volan, pred domaćim navijačima u Zagrebu.

"Očekujem dobru utakmicu protiv Albe Volan. Pobijedili su Linz u petak, a imaju dobre ofenzivce poput Banhama i Sofrona. Morat ćemo ih limitirati jer vole riskantnu igru. Ne smijemo se dati uvući u to".

"U Ljubljani nije išlo kako smo htjeli, peče nas što smo izgubili u produžetku i to s igračem više. Ipak, s gostovanja smo donijeli bod i bit će dobro završimo li vikend s tri od četiri boda", izjavio je Tomislav Zanoški za službene klupske stranice.

"Protiv Graza i Villacha igrali smo jako loše, ali protiv Olimpije smo izgledali mnogo bolje. Teško je reći na čemu sve trebamo još radi, mnoge stvari utječu na igru, ali moramo igrati svoj jednostavan hokej, držati se sustava, a ne prilagođavati se protivničkom. Važan je i naš trud, o njemu također ovisi kako će se odvijati igra", dodao je napadač zagrebačkih Medvjeda.

Nakon velikog niza pobjeda stigli su porazi i Zanoški priznaje da to kvari atmosferu, no ističe karakter svojih suigrača.

"Prisutna je frustracija, teško ju je izbjeći kada se gubi. Međutim, znam da u svlačionici imamo igrače s karakterom i iskustvom i ne može ih ništa pokolebati, čak ni ovi porazi. Nismo izgubili ni prvi ni zadnji put, a najvažnije je da nešto naučimo iz poraza", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.12.2012. u 11:41
    Samo naprjed i porazi su sastavni dio sporta
    Obrisan korisnik