Zimski sportovi

Martinović: "Pokazali smo se kao bolja momčad"

Iz Doma sportova:Ana Legradi • nedjelja, 09.12.2012.
Martinović: "Pokazali smo se kao bolja momčad"
Foto: Davor Sajko

Četiri uzastopna poraza u momčad uvijek donose razočarenje, a nakon gostovanja u Villachu za zaborav Alba je, smatraju igrači, prekretnica pred nova gostovanja.

Saša Martinović je u današnjoj pobjedi nad Albom upisao jednu asistenciju. "Imali smo dosta prilika i pokazali smo se kao bolja momčad. Izgubili smo dosta vremena na šanse u igri s igračem više, nikako nismo mogli postići pogodak. Gledamo već na sljedeću utakmicu."

"Unatoč svemu, poraz se brzo zaboravi, mi smo vrhunska momčad i nismo se dali smesti. Ova pobjeda nam je bila važna, pogotovo za Kristana. Pokazao se kao veliki golman", poručio je Martinović.

Igrač koji je večeras otvorio golijadu u Ledenoj dvorani Tom Zanoški se također osvrnuo na poraze. "Nije bilo lako nakon toliko poraza. Nitko ne voli gubiti, nisu zadovoljni navijači, niti klub. Nadam se da je taj period poraza iza nas i čekamo nove utakmice. S dobrim utakmicama će doći i golovi."

"Dornbirn je dobra momčad, s domaćim igračima, spremni smo za sljedeće utakmice", reći će Zanoški. Medvjedi sljedeću utakmicu igraju u petak u Dornbirnu, potom u Ledenu dolazi "fenjeraš" iz Innsbrucka, a prije blagdanskih utakmica putuju na gostovanje u Znojmo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Yurraz09.12.2012. u 21:43
    Koja slika, Frenky u krivom dresu :) Danas je opet bila viđena poznata spinorama, poglavica rules
    Yurraz