Zimski sportovi

Andrej Hebar ponovno u Olimpiji do kraja sezone

Josip Piršljin • petak, 14.12.2012.
Andrej Hebar ponovno u Olimpiji do kraja sezone
Foto: Davor Sajko

Bivši hokejaš zagrebačkog Medveščaka Andrej Hebar pronašao je novi/stari klub u kojem će nastaviti karijeru. Vraća se u ljubljansku Olimpiju...

Andrej Hebar, hokejaš koji je ove sezone jedno vrijeme nastupao za Medveščak, potpisao je ugovor s ljubljanskom Olimpijom u čijim će redovima provesti ostatak sezone.

28-godišnjak se tako vratio u klub gdje je već jednom igrao. Na početku prošle sezone Slovenac je bio članom Olimpije prije nego što je našao angažman u inozemstvu. Hebar je otišao igrati u švedsku drugu ligu za momčad Troja Ljungby.

Ipak, tamo se nije dugo zadržao, te se vratio u EBEL, no ovog puta u redove rivala Olimpije. Medveščak ga je prihvatio, a za zagrebački klub je nastupio u šest utakmica regionalne lige.

Tijekom reprezentativnih obaveza u studenom Hebar je sporazumno raskinuo ugovor s Medvjedima, a sada je ponovno postao članom Zmajčeka. Priliku će dobiti već u petak kada njegova momčad igra protiv Graza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2012. u 22:55
    ne znam bas. nije mi se nesto istakao u ono sitno sto je igrao. ovaj odlazak vise vidim kao oslobadjanje mjesta/bodova za novog igraca koji bi trebao popuniti mjesto zanoskog jos dok ima vremena.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2012. u 21:56
    Po mojem mišljenju je mozda trebao i ostati u brlogu...
    Obrisan korisnik