Zimski sportovi

Jeffrey propušta utakmice do kraja godine, upitan za nastavak sezone

Ante Zovko • ponedjeljak, 17.12.2012.
Jeffrey propušta utakmice do kraja godine, upitan za nastavak sezone
Foto: Davor Sajko

Kako mu istječe ugovor, a upitno je da li će ga produžiti, Dustin Jeffrey neće moći nastupiti u Medveščakovoj utakmici protiv Innsbrucka, kao ni ostalima do kraja godine.

Medveščak je zaključno s 15. prosincem morao predati EBEL-u roster na kojem nema NHL-ovca Jeffreyja, čija je budućnost u zagrebačkom klubu neizvjesna zbog lockouta u najjačoj svjetskoj ligi.

U priopćenju klub izražava nadu u pozitivan ishod pregovora: "Sigurno je kako Jeffrey odlazi iz Zagreba za blagdane, a ukoliko Klub i agenti postignu dogovor i NHL lockout potraje, Jeffrey bi se u Medveščak vratio u siječnju.

Klub i agenti intenzivno pregovaraju o ostanku Jeffreya u Medveščaku. Konačni dogovor očekuje se najkasnije sutra tijekom dana."

Napadač Pittsburgh Penguinsa ostavio je značajan trag u redovima Medvjeda osiguravši im nekoliko puta vrijedne bodove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.12.2012. u 08:59
    Zakaj volim Sportnet? Naslovi na jednom drugom "sportskom" portalu (da ih sad ne reklamiram) "Dustin Jeffrey napustio Medveščak!" i "Novi šok u Ledenoj: Medveščak ostao i bez najboljeg igrača!" - uskličnici i katastrofe, idiotski senzacionalizam namijenjen idiotskom... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.12.2012. u 22:51
    Ova momčad ne može funkcionirat s tri linije koliko sada ima. Jednostavno nema tu kvalitete, nego se više ide na tempo i pritisak. Sad nisu u bodovima i bez dovođenja dva igrača u roku odmah mi pucamo po šavovima nakon innsbrucka (vidi raspored).
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.12.2012. u 21:01
    stvar je u tome da se trebalo zatvoriti roster igrača, i od sad vrijede pravila o pravu zamjene tri igrača. pa da su ostavili jeffreya u rosteru, a lockout prestane za par dana, morali bi tražiti nekog novog za zamjenu. ovak znaju njegovu kvalitetu i ak lockout potraje i nakon nove godine ga mogu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • arcturus17.12.2012. u 20:58
    Ovo nije nikakva vijest. To se je znalo i prije. Prekid LOCKOUT- a se očekuje sljedećih dana, ili neće biti sezone. Sve će biti definirano do Nove godine. Ukoliko sezona u NHL propadne, igrača na ponudi će biti ko proljeva. Caka je samo tko će imati novac da ih plati.
    arcturus
  • Obrisan korisnik17.12.2012. u 15:53
    joj kako ne kuzite jeffrey ide u kanadu nagovoriti crosbya da dodje u zagreb !!!
    Obrisan korisnik