Zimski sportovi

Greentree: "U ovoj ligi svatko može pobijediti svakoga, neće biti lako protiv Innsbrucka"

Josip Piršljin • utorak, 18.12.2012.
Greentree: "U ovoj ligi svatko može pobijediti svakoga, neće biti lako protiv Innsbrucka"
Foto: Davor Sajko

Utakmicu 31. kola regionalne hokejaške lige Medveščak će odraditi u utorak pred svojim navijačima protiv Innsbrucka. Iako u Ledenoj gostuje posljednja momčad na tablici, Kyle Greentree oprezan je u najavi utakmice.

Zagrebački hokejaši na domaćem će ledu imati priliku ponovno zasjesti na čelo EBEL-a, no za to će im osim očekivane pobjede nad Innsbruckom trebati i kiks Vienne Capitalsa protiv Znojma. Napadač Medveščaka Kyle Greentree smatra da njegov sastav ima kvalitetu za slavlje protiv Austrijanaca, ali ne misli da će lako do bodova.

"Ono što sam naučio u ovoj ligi otkako sam stigao svakako je to da svatko može pobijediti svakoga. Stoga, ovo neće biti lagana utakmica", oprezan je bio Greentree.

"Vjerujem da će svim snagama pokušati dobro ući u utakmicu, ali i mi ćemo se potruditi da izađemo na led vrući te da zabijemo prvih par golova. S tim golovima ćemo ubaciti sumnju u njihove misli. Svakako prednost će nam biti i što igramo doma jer smo dosad na domaćem ledu odigrali jako dobre utakmice", kazao je.

Nakon utakmice s Innsbruckom Medvjedi putuju na dva gostujuća susreta. Najprije je na redu ogled sa Znojmom, a onda slijedi derbi protiv Vienne koja trenutno drži prvu poziciju.

"Plan nam je ponovo biti prvi na ljestvici. Bit će to dvije velike utakmice. Želimo prvo uzeti dva boda protiv Innsbrucka, a zatim i protiv Znojma i Vienne te se doma vratiti s prvim mjestom. Zato protiv ovih timova moramo odigrati što bolje utakmice", otkrio je namjere napadač Medveščaka za službenu web stranicu.

Najbolji strijelac kluba istaknuo je kako je zadovoljan svojim dosadašnjim učinkom od 13 golova i 16 asistencija, a statistiku može popraviti već u utorak.

"Bodovi su u redu. Zasad sam zadovoljan, pokušavam pomoći momčadi koliko god mogu. U posljednje vrijeme ne zabijam previše, ali najvažnije je da momčad pobjeđuje. Bodovi će opet doći", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!