Zimski sportovi

Kostović: "Bilo nam je ispočetka čudno što navijači šute, nije lako bez podrške"

Iz Doma sportova:Ana Legradi • utorak, 18.12.2012.
Kostović: "Bilo nam je ispočetka čudno što navijači šute, nije lako bez podrške"
Foto: Davor Sajko

Pobjedom nad Innsbruckom zagrebački Medveščak je ponovno uhvatio pobjednički tempo, do svojeg trećeg pogotka sezone je stigao Gal Koren, a Dario Kostović se osvrnuo na dvoboj s austrijskom momčadi.

Početak susreta s Innsbruckom je obilježilo 10 minuta neuobičajene šutnje i suzdržavanja od navijanja u Ledenoj dvorani. "Bilo nam je ispočetka čudno, naravno da nije bilo lako bez podrške, ali iz minute u minutu smo sve bolje igrali. Innsbruck je gora momčad, imaju više poraza u nizu i teško im je uhvatiti taj tempo, mislim da nisu baš dobra momčad", prokomentirao je susret Dario Kostović.

Nedostaje li Vam Tom Zanoški? "Ima nas 20 igrača u svlačionici, nedostaje mi privatno, a život ide dalje, njemu je dobro tamo gdje je trenutno."

"Jako je lijep osjećaj dati pogodak pred domaćim navijačima nakon nekog vremena. Vratili smo se pobjedama, što je isto tako pozitivno. Svaka utakmica je na svoj način teška, jer se treba truditi na svoj način, a s time će doći i pobjede," reći će strijelac jednog pogotka protiv Innsbrucka Gal Koren.

Medveščak u novu godinu ulazi s novim starim igračem, a u sljedećem kolu Medvjedi putuju u Znojmo. "Malo je bilo teže bez podrške, navijači su naš šesti igrač na ledu. S Dustinom Jeffreyjem smo postigli puno od njegovog dolaska u Medveščak i njegov ostanak će nam dobro doći. Sa Znojmom moramo samo nastaviti s igrom koju dogovaramo u svlačionici."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.12.2012. u 08:10
    Eto, i taj bojkot je prošao, navijački stav je jasno iznešen pred upravu i trenera i to je to. Nadam se da ovime ostavljamo sve ružno oko odlaska Zanoškog iza sebe i da će prijeko potrebna navijačka podrška ponovo nositi Medveščak u nove pobjede.
    Obrisan korisnik