Rukomet

Danski izbornik Wilbek bez dvojice igrača zbog obveza prema Flensburgu

Borna Rupnik • petak, 21.12.2012.
Danski izbornik Wilbek bez dvojice igrača zbog obveza prema Flensburgu
Foto: Dario Dodić

Danski izbornik Ulrik Wilbek objavio je popis od 28 kandidata za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj, a na dvojicu igrača ne računa zbog obveza prema Flensburgu...

Danska rukometna reprezentacija na pripreme će za nadolazeću svjetsku smotru krenuti bez dvojice igrača, Thomasa Mogensena i Michaela Knudsena.

Obojica su članovi Flensburga, a Mogensen je potvrdio kako svojevoljno uzima stanku od reprezentativnih obveza kako bi se mogao posvetiti nastupima za svoj klub. Knudsen je pak morao odbiti reprezentativni poziv kako bi u Flensburgu dobio produženje svog ugovora.

Na popisu izbornika Ulrika Wilbeka tako su se našla sljedeća imena:

Niklas Landin (Rhein Neckar Löwen), Tim Winkler (Skjern Handbold) Jannick Green (Bjerringbro-Silkeborg), Sorenn Rasmussen (Flensburg); Casper U. Mortensen (Bjerringbro-Silkeborg), Anders Eggert (Flensburg), Jeppe Hansen Riber (Ribe Esbjerg-HH), Lasse Svan Hansen (Flensburg), Hans Lindberg (HSV), Patrick Wiesmach Larsen (Tvis Holstebro); Mads Larsen Mensah (Aalborg), Nikolaj Markussen (Atlético Madrid), Mikkel Hansen (PSG), Kasper Nielsen (Bjerringbro-Silkeborg), Henrik Mollgaard (Skjern Handbold), Daniel Svensson (Lübbecke); Mads Christiansen (Tvis Holstebro), Kasper Sondergaard (Skjern Handbold) Kasper Irming (KIF Kolding), Rune Ohm (SonderjyskE), Lars Jorgensen (KIF Kolding), Rasmus Lauge (Bjerringbro-Silkeborg), Bo Spellerberg (KIF Kolding), Morten Olsen (Hannover-Burgdorf); Jesper Noddesbo (Barcelona), René Toft Hansen (Kiel), Henrik Toft Hansen (Bjerringbro-Silkeborg) i Jacob Bagersted (Aalborg).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2013.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov23.12.2012. u 14:46
    kako snažni duh kasper još igra? šta je reć da je jorgensen opet na listi? zašto wilbek uporno ignorira laena?
    irilov
  • Obrisan korisnik21.12.2012. u 21:15
    flensburgovo apsolutno legitimno pravo. ako netko ima par stotina tisuća eura da pokrije knudsenov ugovor, siguran sam da bi ih flensburg rado prihvatio i isto tako rado pustio knudsena na sp. em je star, em ima problem i s ozljedama i s oporavkom i veliko je pitanje što bi bilo nakon prvenstva.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.12.2012. u 20:33
    Ako se ne varam Knudsen je 1978 godište,tako da i nisam baš siguran da bi on i bio na ovom popisu i da Flensburg ne blokira!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.12.2012. u 20:05
    Neznam zašto IHF tolerira takvo ponašanje Flensburga, Knudsen je mroao odbiti poziv da dobi novi ugovor WTF onak !? Isto tako su izmislili da su povređeni Kaufmann i Glandorf, zanimljivo da 80 % ekipe Flensburga ne ide na SP, a svi su reprezentativci, čudi me što nikoga to ne smeta.
    Obrisan korisnik