Zimski sportovi

Medvedev: "Medveščak ima dobre izglede za priključenje KHL-u"

Branimir Korać • nedjelja, 23.12.2012.
Medvedev: "Medveščak ima dobre izglede za priključenje KHL-u"
Foto: Davor Sajko

Predsjednik KHL-a Aleksander Medvedev istaknuo je kako će najmanje jedna od dvije nove momčadi vrlo vjerojatno zaigrati u KHL-u sljedeće sezone, a da Medveščak i Milano imaju jako dobre izglede za to...

Konstantne najave kako bi Medveščak uskoro mogao zaigrati u najjačoj europskoj ligi KHL-u čestim pozitivnim istupima u javnosti podgrijava i predsjednik KHL-a Aleksander Medvedev.

Sljedeće sezone će u KHL-u igrati:

ANKETA#360

Medvedev je još jednom spomenuo zagrebačke Medvjede kao izglednog kandidata za priključenje KHL-u već u sljedećoj sezoni.

"Šanse su jako dobre da jedna ili dvije nove momčadi zaigraju u KHL-u sljedeće sezone. Medveščak i Milano imaju jako dobre šanse za to, a ujedno se nadamo da će se i Lada Togliatti također odlučiti za povratak", istaknuo je u nedjelju Medvedev.

Lada je u devedesetim godinama osvojila dva naslova prvaka Rusije, ali je uoči sezone 2010/2011 izbačena iz KHL-a zbog financijskih problema, ali i dvorane koja nije zadovoljavala potrebe KHL-a.

Milano je bio i prošle sezone blizu ulasku u KHL, no nije uspio zatvoriti financijsku konstrukciju. Medveščak je, pak, velika želja čelnika KHL-a zbog odlične atmosfere koja prati Medvjede od ulaska u EBEL.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • arcturus24.12.2012. u 21:01
    Bio bi to zgodan poklon za Novu godinu svim navijačima Medveščaka, ali i ljubiteljima hokeja u Hrvatskoj.
    arcturus
  • Obrisan korisnik24.12.2012. u 01:30
    Medvedev, daj pare i možeš gledat Medvjede u KHL-u :)
    Obrisan korisnik