Košarka

Moskovski CSKA vratio Thea Papaloukasa: "Ovo je i za mene veliko iznenađenje"

Branimir Korać • srijeda, 26.12.2012.
Moskovski CSKA vratio Thea Papaloukasa: "Ovo je i za mene veliko iznenađenje"
Foto: Nikola Movrić

Theo Papaloukas vratio se u moskovski CSKA gdje je s velikim uspjehom igrao od 2002. do 2008. godine u najplodnijim godinama svoje karijere. Danas s 35 godina na leđima Papaloukas je angažiran kako bi pomogao Moskovljanima u nastavku natjecanja u Euroligi...

Nakon što je prošlu sezonu završio u dresu Maccabija, Theo Papaloukas nije imao pravi angažman sve do poziva CSKA. Moskovljani su prije nekoliko dana pozvali Papaloukasa i ovaj ih nije mogao odbiti.

"Jako sam sretan što sam ponovno u Moskvi, moram priznati da sam još uvijek pomalo šokiran, sve se dogodilo izuzetno brzo. U nedjelju me nazvao predsjednik Vatutin, razgovarao sam i s Messinom i evo me u Moskvi", izjavio je Papaloukas.

Grk se odmah priključio treningu CSKA, a iako je van natjecateljskog ritma, smatra kako će vrlo brzo uhvatiti formu.

"Nakon završetka ugovora s Maccabijem sam se oženio i više posvetio obiteljskim stvarima. Međutim radio sam s Peristerijem, najnormalnije trenirao i neću trebati puno vremena za povratak", dodao je Papaloukas.

Od Papaloukasa se očekuje da svojom kvalitetom i svojim iskustvom dodatno podigne kvalitetu i širinu momčadi CSKA. Teodosić će i dalje imati ključeve momčadi u svojim rukama, međutim sada će imati Papaloukasa koji će mu olakšavati posao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.12.2012. u 15:43
    Teo mi je jedan od najdražih igrača ikad . Nije više ni blizu najboljih dana ali SRETNO TEO !!!!
    Obrisan korisnik