Rukomet

Kopljar: "Malo je vremena, uigravanje će biti presudno"

Borna Rupnik • petak, 28.12.2012.
Kopljar: "Malo je vremena, uigravanje će biti presudno"
Foto: Dario Dodić

Hrvatski rukometni reprezentativci za Svjetsko se prvenstvo pripremaju u Karlovcu. Svjesni su da nemaju mnogo vremena te ne žele gledati previše unaprijed...

Izbornik Slavko Goluža prvi dio priprema za nadolazeću svjetsku smotru u Španjolskoj odrađuje u Karlovcu, a početkom siječnja reprezentativni će tabor preseliti u Istru, kada će biti kompletiran i igrački kadar.

"Kada se priključe stariji igrači, brusit ćemo formu", najavio je Marko Kopljar, koji se dokazuje u francuskom PSG-u te dobiva priznanja za svoje igre.

"Važno je da se što bolje uigramo jer u Španjolsku putujemo u pomlađenom sastavu. Bit će malo vremena za to, zato će to biti presudno", dodao je za HTV.

Protivnike u skupini prokomentirao je hrvatski vratar Mirko Alilović, o čijim bi obranama moglo dosta toga ovisiti, pogotovo protiv onih najjačih.

"Skupina je teška, ali trebali bismo se sa Španjolskom boriti za prvo mjesto. Alžir, Mađarska i Egipat neugodne su reprezentacije te moramo ići utakmicu po utakmicu. Tek nakon toga možemo razmišljati o osmini finala, možda najvažnijoj utakmici na prvenstvu", rekao je Alilović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 15:04
    Pa ako ćemo gledati objektivno i pošteno,mi od SP 2009 na ovisimo o Baliću kao što smo ovisili od 2003 do 2009!Važno je obave dobre pripreme i da svi budu zdravi i spremni,a do medalje sigurno možemo,nadam se i do zlatne!!
    Obrisan korisnik
  • matcky9628.12.2012. u 14:25
    Meni sve miriše na Švedsku... :(
    matcky96
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 14:18
    Ne miriši na dobro...nadam se da me nos vara!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 13:48
    Vrlo lako je moguće a i vjerovatno da Buntić sad otpadne a umjesto njega tu bude Stepančić!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 11:22
    Marko, da putujemo u pomlađenom sastavu onda bi umjesto tebe putovao i igrao Stepančić, a to bi bila prednost , a ne alibi.
    Obrisan korisnik