Zimski sportovi

Raymond: "Ne moraju me svi voljeti. Sa Zanoškim sam pokušavao razgovarati"

Josip Piršljin • petak, 28.12.2012.
Raymond: "Ne moraju me svi voljeti. Sa Zanoškim sam pokušavao razgovarati"
Foto: Kristijan Komarica

Medveščak nastavlja s odličnim igrama i odbija prepustiti Vienni prvo mjesto na tablici EBEL-a. Iako zagrebačkim hokejašima ide i više nego dobro, atmosferu je narušio odlazak Toma Zanoškog koji je i dalje tema razgovora.

Hokejaši Medveščaka pobjedom od 4:0 uzvratili su Vienna Capitalsima za poraz u glavnom austrijskom gradu. Time su se opet vratili na prvo mjesto EBEL-a i dokazali da mogu daleko ove sezone. No, za to će se morati poboljšati atmosfera oko kluba koja je u silaznoj putanji od odlaska Toma Zanoškog.

"Kemija je tu, momci su nakon promjena u momčadi reagirali dobro i pokazali da mogu funkcionirati i u drugačijim linijama. To bi nam moglo biti jako bitno u doigravanju", rekao je trener Marty Raymond za Jutarnji list.

Navijači mu više ne daju potpunu podršku nakon sukoba s njihovim miljenikom, ali Raymond se ne opterećuje previše time: "Zar me svi moraju voljeti? Kojeg to šefa svi vole? Žao mi je što navijači nemaju cijelu sliku o tom slučaju, ali ne moraju me voljeti", rekao je.

"Moj je posao napraviti dobar rezultat, a ne da budem nečiji miljenik. Nisam ni igračima prijatelj i to ne moram biti, ali ću ih uvijek saslušati i pomoći ako mogu", ističe trener Medvjeda.

Raymond je istaknuo kako je taj slučaj završen, ali i kako će se pozdraviti sa Zanoškim na sljedećoj utakmici: "Sa Zanoškim sam pokušavao razgovarati, ali on je odlučio otići i tu razgovor više nije pomagao. Za mene je to gotova priča i neću okrenuti glavu od njega na utakmici protiv Klagenfurta 4. siječnja. Ako situacija bude prikladna, dat ću mu i ruku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 22:03
    Ne znam na temelju čega je autor članka zaključio da je atmosfera oko Medveščaka u silaznoj putanji? Očito nije bio na prošloj utakmici u Ledenoj i nije vidio niti vjerovatno najbolju igru Medveščaka ove sezone niti jednu od najboljih tekmi ove sezone što se atmosfere tiče. A što se tiče navijača... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 21:35
    Pa čak da je i Raymond kriv, Zanoški je trebao ostati do kraja sezone. Ponio se kao pi*ka. Da je ostao stekao bi uvjete da igra za reprezentaciju i vjerojatno bi osvojio EBEL. Dakle, više toga je za ostati a manje za otići. Na kraju sezone je onda mogao poslati Raymonda u p.m. ako je već Raymond... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 15:23
    Pa tko kaže da je upće krivac,iako su se navijaći svrstali na stranu Zanoškog nakon srcedrapajućeg oproštajnog pisma.U ( sati ujutro raskinuo ugovor a u 12 već predstavljen u novom klubu.Možeš misliti koliko mu je stalo do Zagreba i Medveščaka jer jedino što ga veže je to što se rodio u Zagrebu a... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 15:03
    Sve mi se manje čini da je Raymond ovdje jedini krivac...
    Obrisan korisnik