Zimski sportovi

Božić: "Linz nam sigurno neće olakšati posao. Moramo igrati svih 60, a ne 40 minuta"

Borna Rupnik • nedjelja, 30.12.2012.
Božić: "Linz nam sigurno neće olakšati posao. Moramo igrati svih 60, a ne 40 minuta"
Foto: Davor Sajko

Nakon poraza i pobjede u okršajima s Vienna Capitalsima, Medveščak je poražen u Salzburgu, a slijedi mu susret s aktualnim prvakom Linzom. Dennis Božić smatra kako bi scenarij mogao biti sličan, ali se nada drugačijem ishodu...

Blagdanski program zagrebačkih Medvjeda donio je poraz u Beču od Vienna Capitalsa, a zatim i uzvrat istom protivniku u Ledenoj dvorani (4:0), za povratak na prvo mjesto na tablici. Međutim, u petak je od hrvatskog predstavnika u EBEL-u bolji bio Red Bull te su vrh opet preuzeli Bečani.

"Kako ne igram powerplay, niti ne očekujem mnogo bodova, ali zadovoljan sam svojom igrom. Uvijek ima prostora za napredak, svaki dan naučim nešto novo od starijih igrača, a liga je jaka i moram biti potpuno spreman u svakoj utakmici. To sam i očekivao, znao sam da je EBEL kvalitetan, a sada je još kvalitetniji zbog lockouta i dolaska igrača iz NHL-a".

"Odigrali smo dobro u Salzburgu, premda nam je nekoliko igrača nedostajalo zbog ozljeda. Nije bilo lako u brzom ritmu, ali borili smo se od početka do kraja i imali smo dobar učinak, kao i protiv Capitalsa. No, nismo imali sreće", istaknuo je branič Medveščaka Dennis Božić.

U nedjelju će gosti Zagreba biti Black Wingsi iz Linza, branitelji naslova prvaka.

"Bez obzira što Linz ove sezone nije visoko na ljestvici, još uvijek ima kvalitetnu momčad", upozorava Božić.

"Siguran sam da nam neće olakšati posao. Morat ćemo igrati svih 60 minuta, a ne samo 40 jer vjerujem da nas očekuje još jedna utakmica brzog ritma", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 13:28
    najveće pozitivno iznenađenje u momčadi Medveda ove sezone...polagano izrasta u odličnog kvalitetnog,pouzdanog beka...ove sezone skoro mu nemoguće naći grešku...svaka čast Denisu, samo tako nastavi sa radom i dalje....
    Obrisan korisnik