Zimski sportovi

Koren u izboru za najboljeg mladog igrača prosinca

Branimir Korać • nedjelja, 30.12.2012.
Koren u izboru za najboljeg mladog igrača prosinca
Foto: Davor Sajko

Mladi igrač Medveščaka Gal Koren nalazi se u izboru za najboljeg mladog igrača EBEL-a u mjesecu prosincu. Koren ima četiri konkurenta, a glasovati se može do 5. siječnja...

Nakon što je Stefan Häussle iz Dornbirna uzeo nagradu za najboljeg mladog igrača EBEL-a u studenom, u tijeku je izbor za najboljeg mladog igrača prosinca.

U konkurenciji se nalazi i 20-godišnji igrač Medveščaka Gal Koren koji je uvrštenje u ovaj izbor zaslužio dobrim igrama ovog mjeseca. Koren je postigao dva pogotka u uzastopnim pobjedama Medveščaka protiv Dornbirna i Innsbrucka.

Osim Korena u konkurenciji je i Petr Beranek iz Znojma koji igra odlično ove sezone te je ujedno i zaslužio poziv u češku reprezentaciju do 20 godina koja se natječe na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Osim njih dvojice za nagradu konkuriraju i Stefan Nador iz Vienna Capitalsa, Maximilian Wilfan iz Dornbirna i Jaka Zdesar iz Olimpije.

Glasovanje je započelo 30. prosinca u 16 sati, a može se glasovati sve do 5. siječnja u 16 sati na službenoj stranici lige.

Ove sezone nagradu najboljih mladih igrača mjeseca odnosili su Bence Balizs i Peter Hetenyi iz Albe Volan te Stefan Häussle iz Dornbirna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran31.12.2012. u 08:36
    Ajmoooooooooooooooooo!!! http://www.erstebankliga.at/de/youngstar_wahl/ys_wahl_12_2012
    Vjeran
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 21:23
    Ajmo svi, glas za Korena može se dati svakih 15 minuta.
    Obrisan korisnik