Rukomet

Goluža se zahvalio petorici igrača nakon karlovačkog dijela priprema

Branimir Korać • nedjelja, 30.12.2012.
Goluža se zahvalio petorici igrača nakon karlovačkog dijela priprema

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža neće u drugom dijelu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu koristiti usluge petorice igrača kojima se zahvalio nakon karlovačkog dijela reprezentativnog okupljanja...

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila je prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo koje se u siječnju 2013. godine održava u Španjolskoj. Nakon Denisa Buntića koji je zaradio neugodnu ozljedu, otpala su još petorica igrača.

Izbornik Slavko Goluža kako je i najavljivao prekrižio je jednog vratara i četvoricu igrača.

Vratar koji nije prošao taj prvi "filter" je Mate Šunjić iz Nexea i Goluža se tako zasad odlučio za najavljeni dvojac Alilović i Ivić dok treba pričekati i vidjeti hoće li se tu umiješati i Marin Šego.

Među otpisanima su i četvorica igrača CO Zagreba i to Ilija Brozović, Jerko Matulić, Hrvoje Batinović i Marko Matić.

Drugi dio priprema održat će se u Umagu od 2. do 9. siječnja, a na njima neće biti već nabrojanih igrača. Tijekom drugog dijela priprema Hrvatska će odraditi i dva provjerna dvoboja s Norvežanima, a već 11. siječnja će odraditi prvi nastup u Španjolskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.12.2012. u 08:28
    tako su sjebali i Luku Kovačevića iz riječkog Zameta, jer im dečko nije bio po volji - samozatajan dečko kojega su šikanirali, počevši sa Matoševićem, pa tako nadalje. A dečko je imao potencijala kao desni vanjski, sa razornim šutem i visinom...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 19:06
    Tek sad vidim zeznuo sam se za Stepančića i Šebetića,igraju i na istoj poziciji i u istom klubu i slična su im prezimena,mislio sam na Šebetića pod ova 4 nepozvana igrača i velike talente našeg rukometa!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 19:03
    Da,pardon njega sam zaboravio.Nadam se njemu kao 17-om igraču na SP,jer onaj Bičanić je otprilike kvaliteta Valčića!!Nešto mi nije jasno čitam u Večernjem da je i Ninčević otpisan,ali to je očekivano!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 19:00
    Osobno smatram da u to što si ubrojio treba još stvrstati Nikolu Špelića koji je trenutačno na pripremama i radi se o najboljem lijevom vanjskom u slovenskoj ligi, dok i Šebetića treba imati na umu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 18:58
    Ovo igrača što je pozvano na pripreme je najbolje što naš rukomet trenutno ima + u skorijoj budućnosti Kaleb,Ćorić,Matić,Stepančić i eventualno malo starij od ove trojice Vedran Huđ!!
    Obrisan korisnik