Zimski sportovi

Hećimović: "I Zanoškog i mene Raymond je potjerao iz istog razloga"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 31.12.2012.
Hećimović: "I Zanoškog i mene Raymond je potjerao iz istog razloga"
Foto: Davor Sajko

Nakon odlaska Tomislava Zanoškog iz Medveščaka, mnogi su se prisjetili Johna Hećimovića, a on tvrdi da ima sličnosti u njihovim rastancima sa zagrebačkom momčadi...

John Hećimović danas nosi dres austrijskog Dornbirna, a u Zagrebu je bio jedan od ljubimaca navijača u Ledenoj dvorani. Isti je status imao i Tomislav Zanoški, koji je nedavno otišao u redove KAC-a.

"Čuo sam se sa Zanoškim, bio je ljutit i razočaran što je morao otići. No, rekao sam mu da se nema smisla opterećivati, nego da daje sve od sebe za KAC te da idući put pokuša u Ledenoj dvorani zabiti pet golova, da im dokaže kako su pogriješili što su ga pustili", izjavio je Hećimović za Večernji list.

Odgovornost za odlazak prebacio je na trenera hrvatskog predstavnika u EBEL-u, Martyja Raymonda, makar nije želio previše govoriti o njemu.

"Mislim da je Raymond kriv za odlazak Zanoškog. Zna se da Raymond ne voli Hrvate i Slovence te da 'forsira' igrače koje je on doveo. No, loše je za klub da se tako lako odriče domaćih igrača jer nitko ne daje toliko srca za Medveščak kao Hrvati", smatra Hećimović.

"Mogao bih pričati pola sata o Raymondu, ali ne želim jer me majka uvijek učila da ako nemaš što lijepo reći o čovjeku, onda nemoj reći ništa", dodao je.

Ipak, izjavio je sljedeće: "I Zanoškog i mene Raymond je potjerao iz istog razloga. Ljubomoran je tip i nije mogao trpjeti da je netko veći, popularniji od njega. Od prvog trenutka kada je postao trener, Raymond me nije volio. Kao da je od početka želio nekoga potjerati, a onda je odabrao mene".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.01.2013. u 16:23
    Raymond ih je potjerao jer obojica imaju bolju frizuru od njega ;-))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.01.2013. u 17:14
    veću glupost nisam procitao. e hecimovicu, bolje bi bilo da si nastavio sutiti i posevetio se hokeju a ne babskom tracanju o onome sto je bilo prije par godina. ispao si sada full jadan!ajmo malo staviti stvari na svoje mjesto... zaboravimo sve sto je bilo i pogledajmo sto je sada. gdje hecimovic... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.01.2013. u 08:46
    Apsolutno se slažem s prethodnim komentarom. Da se razumijemo, meni je Zanoški bio jako simpatičan i volio bi da je ostao, ali klub je iznad svega. Baš kao u Manchester Unitedu. Samo se sjetite koga se sve riješio Ferguson (Beckham, Van Nistelrooy...). Naravno, dodatnu dimenziju svemu ovome daje... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.01.2013. u 13:55
    Mislim da kod ove njegove izjave samo treba navesti kako funkcionira Manchester United i Alex Ferguson i što se događa kada jedan igrač želi biti ispred momčadi. Takvu filozofiju Fergie vodi desetljećima i bez obzira što Man Utd ima daleko veći budžet od Medveščaka, ekipa s Old Trafforda i njen... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.01.2013. u 13:43
    podrška raymondu
    Obrisan korisnik