Zimski sportovi

Zanoški: "Lagao bih ako kažem da nisam nervozan. Nadam se da će me u Zagrebu srdačno primiti"

Borna Rupnik • petak, 04.01.2013.
Zanoški: "Lagao bih ako kažem da nisam nervozan. Nadam se da će me u Zagrebu srdačno primiti"
Foto: Davor Sajko

Tomislav Zanoški u petak će ponovno zaigrati u Domu sportova. Nosit će, međutim, dres KAC-a, a u utakmici protiv Medveščaka emocija mu neće nedostajati...

Nakon pobjede u Znojmu, Medveščak prvu utakmicu u novoj godini pred svojim navijačima igra protiv rivala iz Klagenfurta. KAC gostuje u Ledenoj dvorani, a u austrijskoj će momčadi biti napadač Tomislav Zanoški, donedavni ljubimac navijača hrvatskog predstavnika u EBEL-u.

Oko njegovog odlaska iz Zagreba još se vodi dosta rasprava, a Zanoški uoči dolaska kaže: "Lagao bih ako kažem da nisam nervozan. Poznajem sve u Medveščaku i ovaj će mi susret stvarno biti poseban".

"Navijači Medveščaka uvijek su bili veličanstveni i odani. Radujem se utakmici u Domu sportova i tome da ću vidjeti svoje bivše suigrače. Nadam se da će me navijači srdačno primiti, kao što čine i drugim bivšim članovima kluba", izjavio je.

Tomislav Zanoški, međutim, ne zaboravlja pritom na maksimalnu profesionalnost: "Ova je utakmica vrlo važna za KAC. Želimo dobru igru i bodove, cilj nam je plasman među prvih šest, a na kraju želimo sam vrh. Ova momčad ima potencijal vratiti titulu u Klagenfurt, gdje su me dočekali raširenih ruku".

Za svoju je novu momčad hrvatski hokejaš već postizao pogotke, a 1. siječnja dva je puta zabio za pobjedu protiv ljubljanske Olimpije.

"Bio je to odličan osjećaj, postići pobjedonosni pogodak protiv Slovenaca. Nama je sada svaka utakmica poput doigravanja", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.01.2013. u 17:32
    J*bo Zanoškog. Otišao je kod mrskih neprijatelja i to nakon što su Medvjede izbacili iz play-off na podli način. Mrš Zanoški! J*bali te jodleri iz Klagenfurta.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.01.2013. u 16:23
    On je sad Thomas Zanoški, Tomica bude opet kad se vrati u Brlog!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.01.2013. u 14:42
    Tomica dobrodošao natrag u Ledenu...ali bodovi ostaju tu
    Obrisan korisnik
  • Vjeran04.01.2013. u 14:03
    Ma znam da sam vjerojatno dosadan ali ovu mrtvu utrku moramo riješiti u Korenovu korist. Stoga još jednom poziv svima da mu daju svoj(e) glas(ove). Glasati možete svakih 15 minuta. I bez pretjerivanja, ovdje svaki glas može biti važan. http://www.erstebankliga.at/de/youngstar_wahl/ys_wahl_12_2012A... [više na forumu]
    Vjeran
  • Obrisan korisnik04.01.2013. u 13:28
    zanoskog treba "pozdraviti" kao i svakog drugog igraca kac-a jer to on i je. jebalo vas skandiranje njegovog imena i navijanje za njega. tako se pljuje u facu svim igracima medvescaka koji se bore za boje kluba. zanimljivo je kako najavljuje da ce ako zabije i proslaviti taj gol. nemam nista protiv... [više na forumu]
    Obrisan korisnik