Rukomet

Marko Kopljar najavljen među najvećim zvijezdama Svjetskog prvenstva

Borna Rupnik • petak, 11.01.2013.
Marko Kopljar najavljen među najvećim zvijezdama Svjetskog prvenstva
Foto: Kristijan Komarica

Uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva u Španjolskoj, francuski L'Equipe izdvojio je nekoliko igrača na koje treba obratiti pažnju, a hrvatske boje predstavlja Marko Kopljar...

Na španjolskom tlu u petak, 11. veljače počinje svjetska smotra rukometaša. Hrvatska će prvu utakmicu igrati protiv Australije, a kao najveću zvijezdu među izabranicima Slavka Goluže francuski L'Equipe istaknuo je Marka Kopljara.

Kopljar je po svom dolasku u Paris Saint Germain zaradio brojne pohvale za svoju učinkovitu igru, a zaslužio je i jednu nominaciju za najboljeg igrača mjeseca u francuskoj ligi.

"Od prošle je godine dobio novu dimenziju u igri", piše L'Equipe u obrazloženju svog izbora. "Marko Kopljar je postao jedan od vođa PSG-a", dodao je se u tekstu.

Među preostalim imenima koje je L'Equipe naveo nalaze se Didier Dinart, Kiril Lazarov, Niklas Landin i Julen Aguinagalde.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.01.2013. u 15:08
    cudno dinart naveden pa za njega svi znamo i dokazao se vec puno puta,mogao bi on na ovome prvenstvu podbacit a ne iskocit,imam osjecaj da ce spanjolci daleko dogurat nadam se ako vec netko mora neka oni budu prvaci samo da ove francuze ne gledamo kako nam se smiju
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.01.2013. u 13:53
    Odlican igrac u odnosu na ono kakav je bio prije par godina, trenutno mi samo smetaju njegove epizode kada sjebe po tri napada u nizu. Sta se u njegovoj glavi desava, to bi volio znati.
    Obrisan korisnik
  • Weasley11.01.2013. u 13:49
    kopljar je igračina, ima mogućnosti postati nositelj naše igre za par godina...najveći problem je što ljudi pamte samo loše igre, a dobre se brzo zaborave...tko zna gdje bi završili da ga nismo imali u srbiji
    Weasley
  • Obrisan korisnik11.01.2013. u 12:27
    valjda si mislio reći podcijenjen
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.01.2013. u 12:10
    Samo se nadam da će bit onaj Kopljar iz Srbije,a ne iz Londona ;)
    Obrisan korisnik