Zimski sportovi

Sertić: "Prve smo sezone bili uzbuđeniji, ali sada smo sigurniji. Znamo što nas čeka, favoriti smo"

Borna Rupnik • nedjelja, 13.01.2013.
Sertić: "Prve smo sezone bili uzbuđeniji, ali sada smo sigurniji. Znamo što nas čeka, favoriti smo"
Foto: Davor Sajko

U nedjelju počinje novo izdanje Arena Ice Fevera, a Andy Sertić iskusio je sve dosadašnje utakmice na zagrebačkom Laništu. Ne skriva da Medveščak nosi ulogu favorita u nadolazećim ogledima...

Dvoboj protiv posljednjeplasiranog Innsbrucka u nedjelju u 17:30 prvi je ispit zagrebačkih Medvjeda u sklopu Arena Ice Fevera 2013, niza od pet domaćih utakmica u Areni Zagreb.

"Igrači obožavaju Arenu, radujemo se ovim utakmicama", najavio je Andy Sertić, jedan od starosjedilaca među igračima Medveščaka, koji je sudjelovao na svim dosadašnjim zbivanjima pred 15.000 navijača.

"Prve je sezone bilo malo drukčije, tada smo bili malo uzbuđeniji jer nam je sve bilo novo", priznao je za klupske stranice pouzdani branič momčadi Martyja Raymonda, "ali sada se osjećamo udobnije u Areni i sigurniji smo".

"Znamo što nas čeka, to nam je prednost zbog koje smo favoriti u svakoj utakmici", naglasio je.

Činjenica da Innsbruck ove sezone ne uspijeva pratiti kvalitetu ostatka EBEL-a ne smije zavarati Medvjede, upozorio je Sertić, koji traži maksimalni angažman kroz svih 60 minuta.

"Innsbruck je dobra momčad, bez obzira na mjesto na ljestvici. Može iznenaditi, a mi moramo odigrati bolje nego protiv Graz 99ersa u petak. Tada smo odigrali dobru prvu trećinu, ali ne i preostale dvije. Nakon prve trećine moramo nastaviti u istom ritmu, a ne stati", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!